SVE ZBOG DEČKA...

Selena Gomez slučajno otkrila da je bila na ‘korekciji‘, fanovi ljutiti: ‘Izvadi te implantate, pomutili su ti mozak!‘

Pjevačica se prepire s obožavateljima zbog dečka Bennyja Blanca, pa je na društvenim mrežama otkrila da je koristila botoks

Benny Blanco i Selena Gomez

 Profimedia

Selena Gomez (31) prvi je put priznala da je bila na nekom kozmetičkom zahvatu. Da je dobila injekcije botoksa, otkrila je tijekom online rasprave sa svojim fanovima koji su zabrinuti zbog njezine veze s glazbenim producentom Bennyjem Blancom. Fanovi, a ima ih 428 milijuna na Instagramu. On je, u jednom intervjuu u kojem je promovirao suradnju s Justinom Bieberom, bivšim dečkom Selene Gomez, 2020. godine, govorio o "pop pjevačicama koje ispadaju iz kalupa" i imaju svoju "liniju kozmetike". Selenatori, kako se nazivaju njezini fanovi, smatrali su da Blanco pljucka po njihovoj obožavanoj Seleni.

No, u friškoj raspravi na Instagramu ona je inzistirala na tome da je veza s njim "najbolje što joj se ikad dogodilo, te da je u vezi s njim šest mjeseci.

image

Selena Gomez, fotografija s Bennyjem Blancom

/Instagram

Botoks je spomenula odgovarajući na komentar u kojem se spominje njezin izgled.

"Moraš maknuti te filere/implantate iz obraza. Čini se da su ti pomutili mozak", napisala je jedna komentatorica.

"Hahahaha, imam botoks. Bok, curo", odgovorila je pjevačica i glumica koja do sada nikad nije govorila o temi pomlađivanja i estetskim zahvatima.

Selena inače boluje od lupusa, kronične autoimune bolesti koja izaziva brojne probleme. Bolest je kod nje izazvala teško oštećenje bubrega, pa je 2017. bila na transplantaciji. Bubreg joj je dala bliska prijateljica, glumica Francia Raisa.

Odgovorila je i na neke druge komentare svojih fanova, pa i na onaj koji je podsjećao na njezin vlastiti komentar otprije nekoliko godina.

"Ako se ne možeš nositi s mržnjom, onda prestani objavljivati slike svojeg dečka - to bi trebalo biti nešto posebno, samo između vas dvoje. Nemoj se ljutiti na svoje fanove. Vole te. @Selena Gomez.", napisao je jedan fan.

Selena je, naime, napisala gotovo jednaku objavu kada je Justin Bieber započeo vezu sa Sofijom Richie, kćeri Lionela Richieja. Njezini su ih fanovi napali sa svih strana, bilo je čak i rasističkih uvreda na račun Sofie Richie. Smatrali su da je Selena jedina prava za Justina. Mnogi to misle i danas iako je on već pet godina u braku s Hailey Baldwin.

image

Selena Gomez i Benny Blanco na snimanju spota "I Can‘t Get Enough"

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

No, ona očito nije shvatila na što njezin obožavatelj/kritičar aludira jer je ispod objave napisala: "Nisam ljuta. Tako je već šest mjeseci. Uvijek ću braniti svoje prijatelji i fanove, dok ne umrem".

Utjehu zbog sukoba s obožavateljima, Selena je našla u druženju s Taylor Swift u New Yorku - njih su dvije još jednom pokazale da prijateljstvo dviju slavnih žena može izdržati razne oluje i drame. U biti, dodala je još malo ulja na vatru jer su mnogi primijetili prsten na ruci sa slovom B.

Prva nagađanja da je ona u vezi s Blancom krenula su u listopadu. Njih su dvoje surađivali na njezinoj pjesmi "I Can‘t Get Enough" i poznaju se dulje vrijeme, bio je na velikoj proslavi njezina rođendana u srpnju ove godine...

Blanco ima sjajan status u glazbenoj i industriji kao pjevač i producent, a radio je, među ostalima i s Edom Sheeranom, Katy Perry, Rihannom i Justinom Bieberom. Blanco je poznat i po svojoj strasti prema hrani, uskoro mu izlazi knjiga, kuharica "Open Wide: A Cookbook for Friends".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:54