40 SATI OPUŠTANJA

Selena Gomez uživa u Parizu: Golišava fotografija dok pozira prekrivena samo sapunicom oduševila je fanove

Pjevačica je nizom fotografija iz Pariza najavila još jednom svoj nadolazeći singl ‘Love On‘

Selena Gomez

 Rare Beauty/Planet/Profimedia/Rare Beauty/planet/profimedia

Selena Gomez (31) pozirala je u kadi u novoj objavi na Instagramu objavljenoj u nedjelju dok je uživala u svojih "40 sati" u Parizu. Glumica serije "The Only Murders In The Building" promovirala je svoj nadolazeći singl pod nazivom "Love On" koji izlazi kasnije ovog mjeseca, 22. veljače.

U nizu fotografija iz Pariza na onoj na kojoj pozira u kadi tijekom kupke podigla je ruke u zrak, a njezino lice vidi se u ogledalu pored kade. Prekrivena je bila mjehurićima sapunice, a kosu je skupila u jednostavnu punđu na stražnjoj strani glave.

image

Selena Gomez u Parizu

Instagram/Selena Gomez/

"40 sati. Pariz. Love on 22. 2.", napisala je pjevačica u opisu fotografija koje je podijelila sa svojih 429 milijuna pratitelja.

U nizu fotografija istaknula je svoje posebne trenutke u Parizu - uživala je u kroasanu u kafiću, nosila je crni top u izlasku, fotografirala se ispred Eiffelova tornja.

Iako slijedi nova pjesma Selene Gomez, prošlog mjeseca je u podcastu SmartLess govorila o svojoj budućnosti u glazbi.

"Osjećam da imam još jedan album u sebi, ali vjerojatno bih odabrala glumu. Htjet ću odmoriti jer sam umorna. Htjela sam biti glumica, nikad zapravo nisam namjeravala biti pjevačica, ali taj se hobi očito pretvorio u nešto drugo", kazala je.

Podsjećamo, Selena je u srijedu napisala slatku poruku Bennyju Blancu, svom dečku, za Valentinovo. Njihova veza potvrđena je u prosincu prošle godine.

image

Benny Blanco i Selena Gomez

Instagram/selena Gomez/

"Volim te", napisala je Selena uz njihov selfie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 04:28