SPORNI ORAO

Selmi zabranili ulazak u Srbiju zbog kontroverznog poteza, ona uzvratila: ‘A Đoković koji sjedi s Ritom Orom?‘

Pjevačica je kritizirala i Novaka Đokovića te Ritu Oru, a podijelila je i komentare onih koji je podržavaju

Selma Bajrami

 Screenshot/instagram/

Poznata pjevačica Selma Bajrami je 25. studenog 2023. godine na jednom svom nastupu rukama pokazala "dvoglavog orla", simbol "Velike Albanije", tijekom pjevanja albanske pjesme "Valle Kosovare", a Aleksandar Vulin, bivši ravnatelj srpske Sigurnosno-informativne agencije (BIA) je pjevačici osobno zabranio ulazak u Srbiju.

Kako piše Kurir, poznata je pjevačica 22. siječnja ove godine zadržana u zračnoj luci "Nikola Tesla" u Beogradu prilikom pokušaja ulaska u zemlju, nakon čega je vraćena u zrakoplov za Sarajevo. Doduše, pjevačica je pokušala opravdati svoje postupke snimajući se kako pjeva Breninu “Jugoslovenku”, a onda podijelila nečiji video beogradskih ulica s pjesmom “Samo za tebe Beograđanko mala”.

Doduše, sada se obrušila na srpskog tenisača Novaka Đokovića, podijelivši komentar u kojem se spominje slavni tenisač, ali i pjevačica Rita Ora, koja je albanskog podrijetla, piše Kurir.

- Novak Đoković sjedi i smije se s Ritom Orom (glasnogovornicom i zagovornicom Velike Albanije) i ništa? Onda se smijemo i pravimo memeove. Ne želim uspoređvati, ali ovdje pričam o tome koliko su oboje banalni. Dok je ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjeno pokazivati ​​orla, šiptari ne moraju sakrivati tablice dok prolaze kroz Srbiju - stoji u komentaru koji je podijelila javno.

Ipak, nakon prvobitnog skandala, Selma se prvo pokušala opravdati gostovanjem u jednoj TV emisiji, gdje je opet pokazala znak za koji navodno "nije znala da je provokacija". Tada je otkrila da "nije nacionalist", ponovila je da nije imala namjeru nikoga uvrijediti, ali i otkrila da "postoji mogućnost da je nekome zasmetala", jer se nedavno vratila na scenu i kako sama kaže, "zasjala".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 22:56