NA KOLJENIMA

Senidah i Lepa Brena išle zajedno pozirati pa izgubile ravnotežu i pale pred kamerama

Pjevačice rade na promociji velikog glazbenog događaja koji će se održati 2. lipnja na Donjem Kalemegdanu

Senidah i Lepa Brena

 Screenshot/instagram/

Popularna slovenska pjevačica Senidah podijelila je na svom Instagram profilu zanimljivu snimku s fotografiranja s legendarnom Lepom Brenom.

Naime, dvije su glazbenice pozirale za fotografije dok nisu izgubile ravnotežu i pale, a pritom im definitivno nisu pomogle cipele na visoku petu.

image

Senidah i Lepa Brena

Screenshot/instagram/

Lepa Brena i Senidah nastupit će na Red Bull SoundClash događaju u Beogradu, a događaj navodno uključuje i glazbeni obračun ove dvije prominentne glazbenice koje će izvoditi najveće hitove svoje "suparnice".

image

Senidah i Lepa Brena

Screenshot/instagram/

Kako pjevačice rade na promociji spomenutog događaja koji će se održati 2. lipnja na Donjem Kalemegdanu, zajedno su snimale različite najave, ali i promotivne fotografije. Upravo je na jednom takvom snimanju došlo do nezgode gdje su obje završile na koljenima. Prilikom poziranja, dok je Senidah držala nogu Lepe Brene, pjevačice su zateturale te su uz smijeh pale, a sve je to zabilježeno Senidinim mobitelom.

image

Senidah i Lepa Brena

Screenshot/instagram/
image

Senidah i Lepa Brena

Screenshot/instagram/

Inače, ranije je Senidah otkrila kako joj je čast raditi s Lepom Brenom uz poruku: "Je li ovo realno?"

- Nekad sam se igrala s njenom igračkom, a sad sam lice u lice s njom. Život je lijep - objasnila je 38-godišnja balkanska "trap diva".

Događaj na kojem će nastupiti ove dvije pjevačke zvijezde najavljuju kao "glazbeni događaj godine". Publika će moći čuti Brenu kako pjeva Senidahine hitove "Behute" i "Mišiće", a slovenska će pjevačica zapjevati pjesme poput "Čik pogodi" ili "Robinja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 10:49