MODNA IKONA

SERENA WILLIAMS OPET RUŠI TABUE Dizajnirala haljinu koja pristaje baš svakome, ali nisu svi oduševljeni: 'Tko izgleda dobro sa čvorom nasred trbuha'

Dizajnirala haljinu koja pristaje baš svakome, nisu svi oduševljeni: 'Ma koja žena izgleda dobro sa čvorom nasred trbuha'
Serena Williams
 REUTERS

Teniska legenda Serena Williams, modna ikona, ali i majka uskoro dvogodišnje curice, dizajnirala je haljinu koja, prema njezinim riječima, pristaje 'svima i svakom tijelu'.

Poznata po hrabrim modnim iskoracima na terenu i na crvenom tepihu, Serena je izbacila novu modnu kolekciju izdvojivši haljinu po cijeni od 107 eura, koja samo što nije rasprodana. Haljinu s preklopom sprijeda predstavila je na svom Instagram profilu. U crvenoj haljini pozira sedam žena različitih oblika tijela, a najvažnija karakteristika haljine je, kako ističe Serena, da pristaje svim ženama bez obzira na oblik tijela u kojoj ponosno mogu isticati svoje obline.

U ovom trenutku haljina je na internetskoj stranici Serene Williams dostupna u samo dvije, najveće veličine 2X i 3X.

Iako mnogi hvale najnoviji potez Serene Williams jer ruši tabue i šalje snažnu poruku, nisu svi oduševljeni 'haljinom koja pristaje svakome'. Na Twitteru se mogu pročitati komentari poput: 'Nijedna žena ne izgleda dobro s veliki čvorom u sredini trbuha'.

Slavna tenisačica poznata je zagovornica prirodne ljepote, koja ne propušta priliku istaknuti važnost prihvaćanja vlastitog tijela sa svim manama.

Nedavno je osvanula na naslovnici modnog časopisa Harpers Bazaar u zlatnoj haljini sa poluotkrivenom stražnjica i nogama. Pritom se na naslovnici ističe da fotografija nije retuširana. Za ovaj potez zaradila je same pohvale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:24