SRETNA VIJEST

Serena Williams prvi put u javnosti pokazala trudnički trbuščić na crvenom tepihu Met Gale: Stiže druga beba!

Velika tenisačica i njezin suprug željeli su da njihova kći dobije sestru ili brata, te da razlika ne bude prevelika

Serena Williams i Alexis Ohanian, Met Gala 2023

 Angela Weiss/Afp

Američka tenisačica Serena Williams (41) na crvenom je tepihu Met Gale obznanila važnu, sretnu vijest: ona i suprug Alexis Ohanian ove će godine dobiti drugo dijete. Serena, koja je redovita gošća tog najvećeg, glamuroznog i iznimno bitnog modnog događaja, pokazala je novu bob-frizuru ali i trudnički trbuh, u crnoj Guccijevoj haljini prozirnih rukava te naborima od bijelog tila na suknji. Outfit je upotpunila Tiffanyjevom bisernom ogrlicom od nekoliko nizova i odgovarajućim ukrasom za glavu.

- Osjećam se dobro, mogu disati. Napokon se mogu prestati skrivati - izjavila je sportašica i našalila se kako neće piti alkohol te večeri iako šampanjac teče u potocima.

Ipak, prvi koji su doznali da Williams čeka drugo dijete bili su njezini fanovi na Instagramu. Ima ih 16,5 milijuna, a nekoliko minuta prije samog odlaska na crveni tepih, pred kamere i fotoaparate, Serena je s njima podijelila lijepe vijesti.

"Bila sam tako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu", napisala je ispod fotografija na kojima je ruke položila na trbuh. U pet sati od objave, omiljena tenisačica dobila je gotovo 700.000 lajkova i čestitki.

Williams i Ohanian, koji su u braku od studenog 2017., već su roditelji petogodišnje Olympije koja je rođena u rujnu iste godine. Serena je često govorila kako svojoj kćeri želi podariti brata ili sestru, te kako bi voljela da razmak ne bude prevelik, nego baš onako kao s njom i njezinom starijom sestrom Venus Williams, koja ima samo godinu više od nje.

No, u prosincu 2019., u intervjuu za Vogue rekla je kako je svima jasno da je "taj brod otplovio" iako ona doista želi još djece. Prošle godine, kada je otišla u sportsku mirovinu, u istom je magazinu izjavila kako ona i njezin godinu dana mlađi suprug stalno "pokušavaju zatrudnjeti". Želja im se ostvarila.

image

Serena Williams, Met Gala 2023

Mike Coppola/Getty Images Via Afp

Osim jedne od najboljih tenisačica svih vremena, na okupljanju slavnih i bogatih u njujorškom muzeju Metropolitan trudnički trbuh svijetu je pokazala i Karlie Kloss. Nekadašnji supermodel, supruga milijardera Joshue Kushnera, brata Trumpova zeta Jareda, također čeka drugo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:30