SRPSKI GLUMAC

Sergej Trifunović: ‘Brate, drndaju me na policiji! Neka me luđakinja prijavila. Živci su mi...‘

‘Otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa‘, rekao je Trifunović

Sergej Trifunović

 Boris Kovačev/Cropix

Nakon što je u petak u Splitu prijavljen zbog držanja životinje bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika, Sergej Trifunović dao je izjavu Slobodnoj Dalmaciji.

- Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji - rekao je Trifunović Slobodnoj.

Ponudio je zatim Slobodnoj srpski glumac svoje viđenje situacije.

- Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, je*at ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi... - rekao je glumac i dodao da će nam poslati znak.

Kako je ubrzo zatim prekinuo vezu, nije stigao objasniti na kakav je znak mislio. Nije stigao reći ni je li vrijeđao policajce.

Trifunović na splitskom prekršajnom sudu kažnjen s 500 eura

S 500 eura novčane kazne večeras je na Općinskom prekršajnom sudu kažnjen srbijanski glumac Sergej Trifunović zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policajca na splitskoj plaži Kaštelet.

Osim 500 eura kazne Trifunović mora platiti i 50 eura sudskih troškova, doznaje se na sudu.

Trifunović se popodne na splitskoj gradskoj plaži Kaštelet kupao zajedno sa svojim njemačkim ovčarom. To je smetalo kupačima koji su se tamo zatekli pa je netko od njih pozvao policiju.

Nakon što je policija stigla na plažu utvrdili su da se pas nalazi bez nadzora, a kada ih je Trifunović počeo vrijeđati priveli su ga u policijsku postaju.

Uz prijavu za narušavanje javnog reda i mira i odveden je na sud gdje mu je izrečena novčana kazna.

Trifunović je u kasnim večernjim satima izašao sa suda nezadovoljan dobivenom kaznom. Tvrdio je da ga je prijavila ženska osoba koja se navodno boji psa te da se na plaži ne vidi znak zabrane za pse. (Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2023 23:04