POTPUNO DOVRŠENE

Šest godina nakon pjevačeve smrti stigla lijepa vijest: ‘Objavit ćemo tri nepoznate pjesme George Michaela‘

Snimke je pronašao bivši partner i najbolji prijatelj pokone pop zvijezde David Austin

George Michael

 Evert Elzinga/Afp/Profimedia/Evert Elzinga/Afp/Profimedia

Tri nepoznate pjesme Georgea Michaela koje javnost nikada nije imala prilike čuti, a pronašao ih je bivši partner i najbolji prijatelj pokojne zvijezde David Austin, napokon će biti objavljene. Pjesme su dovršene prije nego što je pjevač preminuo od bolesti srca u 53. godini na Božić 2016. godine.

Austin ih je odlučio objaviti nakon što je pomogao u stvaranju nadolazećeg intimnog dokumentarca "George Michael Freedom Uncut" o životu pop zvijezde.

"Postoje tri ili četiri snimke koje su gotove. Nakon što je Amy Winehouse umrla, izvukli su sve te demo snimke iz ladice i počeli uključivati ljude u njih. Mi to nikada to ne bi učinili. Georgeovo djelo je cjelovito, to je ono na čemu radimo, a ima nekoliko pjesama koje su gotove", rekao je za The Sun Austin.

Dokumentarni film "George Michael Freedom Uncut" trebao bi biti objavljen 22. lipnja ove godine, a pjevač je počeo raditi na njemu prije smrti.

Film će ispričati priču o Georgeovoj karijeri njegovim vlastitim riječima, a pjesme će biti uključene uz pjesmu "This Is How", koja je objavljena posthumno 2019. godine.

U međuvremenu, David je rekao da se hologramska turneja Georgea Michaela nikada neće dogoditi.

Otkrio je da se razgovaralo o korištenju holograma za pjesmu "Fastlove", ali su odustali jer su zaključili da to ne bi bilo pošteno prema pokojnoj zvijezdi.

Govoreći na projekciji filma "Freedom Uncut" u Soho Houseu u Londonu u ponedjeljak, David je odgovorio na pitanje postoji li ipak takva mogućnost: "Nikad. Prije nekoliko godina, mnogo prije nego što se sve to počelo događati dok je George bio s nama, razmišljali smo o tome da nešto radimo u Royal Albert Hallu. Imali smo ideju da usred pjesme "Fastlove", na onom djelu gdje pada kiša, vidimo možemo li izvesti da se pojavi hologram usred dvorane. Raspitivali smo se i na kraju zaključili da je sve to uglavnom s****e. Jednostavno nije išlo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:32