TRAGIČNA SMRT

Sestra Nicka Cartera (41) pronađena mrtva u kupaonici, baš poput brata Aarona

Otkriveno je da je u trenutku smrti Bobbie Jean, koja se cijeli život borila s ovisnošću, bila na uvjetnoj kazni zbog posjedovanja kokaina

Bobbie Jean Carter s braćom i sestrama

 Profimedia/

Sestra Nicka i Aarona Cartera, Bobbie Jean Carter (41), pronađena je mrtva u svojoj kupaonici, slično kao i njezin pokojni brat Aaron, prenosi TMZ.

Hitna pomoć stigla je u njezin dom u Tampi na Floridi u subotu ujutro, no Carter je proglašena mrtvom po dolasku u obližnju bolnicu.

Otkriveno je da je u trenutku smrti Bobbie Jean, koja se cijeli život borila s ovisnošću i zlouporabom raznih supstanci, bila na uvjetnoj kazni zbog posjedovanja kokaina.

U lipnju je uhićena zbog krađe i posjedovanja droge, nakon što je navodno pokušala ukrasti rukotvorine vrijedne 55 dolara iz Hobby Lobbyja u Brooksvilleu na Floridi. Međutim, njezini cimeri s kojima je živjela obavijestili su vlasti da je apstinirala od narkotika otkako je izašla iz zatvora.

image

Bobbie Jean Carter

Hernando County Sheriff/mega/The Mega Agency/Profimedia/Hernando County Sheriff/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon što su istražitelji pretražili njezinu spavaću sobu i kupaonicu, nisu pronađeni nikakvi narkotici ili pribor, izvještavaju strani mediji.

Ova šokantna vijest dolazi nešto više od godinu dana nakon što je njezin brat, Aaron, pronađen mrtav u svojoj kadi u 34. godini, a kao uzrok smrti navodilo se utapanje nakon što je konzumirao alprazolam i difluoroetan. Njezina sestra Leslie Carter također je prije 11 godina umrla od predoziranja, a imala je samo 25 godina.

Majka Bobbie Jean, Jane Carter, dala je izjavu za javnost nakon iznenadne smrti svoje kćeri.

“U šoku sam zbog saznanja o iznenadnoj smrti moje kćeri, Bobbie Jean; i trebat će mi vremena da procesuiram užasnu stvarnost ovoga što se događa po treći put”, rekla je. “Kad budem mogla jasno razmišljati, objavit ću potpuniju izjavu; ali do tada bih zamolila da me ostavite da tugujem u samoći.

Koliko god duboko roditelj osjeća gubitak djeteta, patnja malog djeteta zbog gubitka roditelja mora biti puno veća", dodala je, misleći na kćer Bobbie Jean. “Dakle, zamolila bih sve one koji suosjećaju sa mnom da se pomole za moju dragocjenu 8-godišnju unuku Bellu, koja je ranije izgubila oca, a sada je ostala i bez majke."

image

Aaron Carter, Bobbie Jean Carter, Angel Carter, Leslie Carter, Nick Carter i Kenneth Crear

Amanda M. Parks/iphoto.ca/Newscom/Profimedia/Amanda M. Parks/iphoto.ca/newscom/profimedia

Angel Carter Conrad također je dala izjavu nakon smrti svoje sestre.

"Mojoj starijoj sestri Bobbie. Imala si izvrstan smisao za humor i živahan duh. Dok sam odrastala, bila sam tvoja beba, a ti moja najbolja prijateljica”, napisala je 36-godišnja Angel na Instagramu. "Život nije bio fer prema tebi, to znam. Ponekad se čini kao da nisi imala priliku, bez obzira na sve. Iskusiti nevino djetinjstvo umjesto da budu opterećeni traumom, boli i patnjom nevjerojatno je važno za djecu, osobito u tako mladoj dobi. Znam zašto ste Leslie, Aaron, a sada i ti završili u okolnostima u kojima ste završili. Dijelim tu bol koju smo proživjeli u djetinjstvu i žao mi je što nisi imala priliku za bolji život. Sada si slobodna."

Šerif je pokrenuo istragu o smrti Bobbie Jean te je naglasio da službeni uzrok njezine smrti ovisi o toksikološkim nalazima koji se još uvijek čekaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 23:02