LOŠ SESTRINSKI ODNOS

Sestra Ronaldove zaručnice: ‘Švorc sam, ponekad nemam ni za kruh, a one ne želi ni čuti za mene i moju djecu‘

Patricia kaže da je njezin odnos s 28-godišnjom Georginom turbulentan, a to se posebno odrazilo nakon smrti njihova oca

Georgina Rodriguez

 Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Patricia Rodriguez, sestra Georgine Rodriguez, zaručnice nogometaša Cristiana Ronalda, odlučila je progovoriti o tome da je ‘švorc‘ i da joj njezina slavna sestra financijski ne pomaže. Patricia kaže da već tri godine živi bez stalnog krova nad glavom, a pritom mora gledati kako se njezina sestra razmeće svojim raskošnim životom na društvenim mrežama. Pomalo joj teško pada što njezina sestra putuje svijetom sa svojim zaručnikom nogometašem i odsjeda u luksuznim vilama dok ona ponekad nema što za jesti.

"Švorc sam, a sestra mi ne pomaže. Najviše me to boli zbog moje djece, a ne zbog mene. Uostalom, ja mogu preživjeti samo s komadom kruha, ali moja djeca, koja su njezini nećaci i nećakinje, ne mogu. Nisam to očekivala od svoje sestre. Ponekad imamo što za jesti, ponekad nemamo. Imam dovoljno da platim stanarinu, no ponekad nemam čak ni za to", rekla je za španjolsku TV emisiju ‘Socialite‘.

33-godišnja Patricia kaže da je njezin odnos s 28-godišnjom Georginom turbulentan, a to se posebno odrazilo nakon smrti njihova oca 2019. godine. Također je dodala da zbog svoje sestre ‘još uvijek nema pepeo svog oca‘.

"Georgina, trebam tvoju pomoć, ti si moja sestra. Znam da nemaš nikakve obveze ni odgovornosti, ali kako si podrška drugima i dobra si s drugima, barem budi takva i prema svojim nećacima i nećakinjama", poručila je javno svojoj sestri.

image

Georgina Rodriguez

Bruno Bebert/Bestimage/Profimedia

Zanimljivo je i da Georgina nije spomenula Patriciju u dokumentarcu o njezinu životu ‘Yo Georgina‘ koji je u siječnju objavljen na Netflixu. U njemu govori samo o svojim prijateljima, djeci i drugoj sestri Ivani.

Georgina i Patricia imaju istog oca, Jorgea Eduarda Rodrigueza, ali mu je Patricia kći iz veze s bivšom partnericom, koja se također ne pojavljuje u dokumentarcu o Ronaldovoj zaručnici. Nakon što joj je majka preminula kad je imala samo 11 godina, Patricia je otišla živjeti s ocem, Georginom i Ivanom.

image

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Uvijek sam se osjećala odvojeno od njih. Odmah su me smjestili u internat, a moje sestre su čuvale neke djevojke. Jednom sam je tražila potpisanu Ronaldovu majicu za svog svina. Rekla mi je da ga ne želi gnjaviti, da je na odmoru", ispričala je u jednom od svojih prvih intervjua.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 22:23