NAPALI GA NA POSLU

Šetač pasa Lady Gage o ranjavanju: ‘Bio je to blizak susret sa smrću, ali imao sam anđela čuvara‘

Zbog nje sam odlučio preživjeti. Moji vrisci smirili su se dok sam je gledao, kaže Ryan Fischer o kujici koja se nije odvajala od njega
Lady Gaga; Ryan Fischer
 Profimedia, INSTAGRAM

Ryan Fischer, šetač pasa popularne pjevačice Lady Gage, oglasio se iz bolnice u kojoj se oporavlja nakon ranjavanja u Hollywoodu u Los Angelesu, gdje su ga napala dvojica muškaraca i pritom ukrala glazbeničine ljubimce, francuske buldoge Kojija i Gustava. Treća kujica, Miss Asia, ostala je neozlijeđena, a Ryan ju je u dirljivoj objavi na Instagramu nazvao "svojim anđelom čuvarem".

Podsjetimo, na nesretnog Fischera lopovi su i zapucali - ranili su ga u prsa, no liječnici kažu kako će se mladić, srećom, potpuno oporaviti, a Lady Gaga obećala je pokriti sve njegove troškove liječenja.

- Dok se automobil s napadačima udaljavao s mjesta incidenta, a krv je šikljala iz moje rane, prišao mi je anđeo i legao pored mene. Moji panični vrisci smirili su se dok sam je gledao, iako je oko njezina majušnog tijela sve bilo puno moje krvi...

Zbog nje sam odlučio preživjeti... Držao sam je blizu sebe najbolje što sam mogao, zahvalio sam joj na svim našim zajedničkim nevjerojatnim pustolovinama, ispričao joj se što nisam mogao obraniti njezinu braću, a zatim sam odlučio da ću ih ipak pokušati spasiti... I njih i sebe. Bio sam zahvalan što će barem ona biti dobro...

Još se oporavljam od vrlo bliskog susreta sa smrću, ali zahvalnost za svu ljubav koju osjećam, a koju ste mi slali, neizmjerna je i intenzivna! Čeka me dug put do iscjeljenja, ali radujem se budućnosti i trenutku kad ću opet biti 'bombardiran' poljupcima i lizanjem (a možda čak i mokrenjem od uzbuđenja?) Asije, Kojija i Gustava - napisao je Ryan na društvenoj mreži.

Psići Lady Gage pronađeni su u petak navečer, nakon što ih je jedna žena neozlijeđene dovela u policijsku postaju u Los Angelesu. Vlasti su priopćile da dotična gospođa nije sudjelovala u incidentu. Policija još nije identificirala napadače na Ryana Fischera.

Nije poznato ni hoće li slavna pjevačica, koja trenutačno u Rimu u Italiji snima novi film, ženi koja je pronašla njezine ljubimce predati nagradu od 500.000 dolara, kako je i obećala netom nakon što je saznala da su joj psi ukradeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 21:32