MILAN POPOVIĆ

Severinin bivši partner čeka četvrto dijete, a za suprugu ima samo riječi hvale: ‘Mila je, draga i super majka‘

Milan i njegova supruga presretni su zbog prinove i s velikim nestrpljenjem očekuju rođenje kćerkice

Milan Popović

 Ronald Gorsic/Cropix

Srpski poduzetnik Milan Popović, nekad velika ljubav pjevačice Severine Vučković, po četvrti put će postati otac.

Kako prenose srpski mediji, njegova partnerica Bojana (28) ponovno je trudna i čekaju djevojčicu.

Milan i njegova supruga presretni su zbog prinove i s velikim nestrpljenjem očekuju rođenje kćerkice, prenosi portal Republika.

Poznat i po nadimku Kralj bakra, Milan već ima trojicu sinova, Aleksandra je dobio u vezi sa Severinom, dok mu je supruga Bojana rodila Milana i Đorđa.

Popović ne priča često o privatnom životu, ali je jednom prilikom istaknuo kvalitete svoje supruge. "Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana je iz dobre beogradske obitelji, obrazovana, oštroumna, snalažljiva, uvijek spremna za šalu", rekao je tada Popović.

"S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno", dodao je.

Inače, Bojana je prvo dijete rodila 2017. godine, a maleni Đorđe stigao je dvije godine kasnije.

Milan i Bojana su prije nekoliko godina živjeli na odvojenim adresama, ali najavili su svojevremeno da će se to promijeniti s obzirom na to da je on želio svojoj, tada novoj partnerici biti maksimalno na raspolaganju u trudnoći. Ipak, o vjenčanju tada još nisu razmišljali i nije poznato jesu li stali pred oltar.

"Nismo još razgovarali o toj temi, ali ona ne postavlja nikakve uvjete. Potpuno je normalna i razumna, rekla je samo da što prije želi još djece", rekao je tada Popović u intervjuu za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. siječanj 2024 23:34