PREVAGNUO JE POSAO

Severinina suradnica prekinula zaruke sa zgodnim nogometašem, više ih nećemo viđati na Hvaru

Nadiya je prestala nositi svoj dijamantni zaručnički prsten, a par više ne komunicira jedno s drugim na društvenim mrežama

 Nadiya Bychkova

 

 Anti/Backgrid Uk/Profimedia

Ukrajinska plesačica koja je zahvaljujući svom talentu stekla svjetsku slavu, 32-godišnja Nadiya Bychkova prekinula je zaruke sa slovenskim nogometašem Matijom Škarabotom s kojim ima i 5-godišnju kćer Milu, piše Daily Mail.

"Nadiya i Matija već neko vrijeme nisu zajedno. On je posvećen svojoj nogometnoj karijeri u Sloveniji, a Nadiya pretežno živi u Londonu. Njezine turneje "Strictly" i "Strictly Live" traju pola godine i na kraju im je predanost poslovima samo otežala vezu. Između njih i dalje postoji puno ljubavi i poštovanja, a Mila jest i uvijek će biti njihov prioritet", potvrdio je izvor.

Matija više ne prati Nadiju na Instagramu dok njena zadnja objava s njim datira iz lipnja.

Uz fotografiju Matije i njihove kćeri Mile, Nadiya je napisala 'Sretan Dan očeva, Matija Škarabot. Ova lijepa veza između kćeri i oca je jako važna. Tako sam sretna što mogu vidjeti ovakav trenutak između njih", napisala je Nadiya te dodala: 'Hvala ti što si najbolji tata našoj prekrasnoj djevojčici. Volimo te".

Posljednjih tjedana Nadiya, koja je u prošlosti bila dvije godine u braku s ruskim plesačem Sergejem Konovalcevom, prestala je nositi svoj dijamantni zaručnički prsten, a par više ne komunicira jedno s drugim na društvenim mrežama.

image

Nadiya Bychkova

Famous/avalon/Avalon/Profimedia

Tijekom godina Nadiya je svoju ljubav i divljenje prema Matiji dijelila sa svojih 129.000 pratitelja na Instagramu, no zvijezda se suzdržavala od objava o svom osobnom životu otkako se rastala od sportaša

.

Nadiya i Matija su posljednjih nekoliko godina ljetovali na našem Hvaru, a ona je svoj Instagram zatrpala atraktivnim fotkama kojima je u prvom planu njezino tijelo u bikiniju i koje su odlična reklama za našu zemlju.

Inače, Nadiya se svojevremeno bavila i manekenstvom te je 2015. godine pozirala za naslovnicu slovenskog Playboya, a surađivala je i sa Severinom koja često lajka njezine objave na Instagramu gdje je prati preko 83 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:09