NIJE ZAINTERESIRANA

Shakira moli Toma Cruisea da ju prestane opsjedati: ‘Pozirala je s njim minutu, a on misli da je žena njegovih snova‘

Nedavno se govorilo kako je Cruise "iznimno zainteresiran za vezu" sa Shakirom i "očajnički" želi spoj sa zvijezdom

Shakira i Tom Cruise u Miamiju

 CHANDAN KHANNA/AFP/Profimedia

Shakira navodno "nije zainteresirana" za romantičnu vezu s Tomom Cruiseom unatoč glasinama o slavnom paru koje su kružile posljednjih tjedana.

Naime, nagađalo se kako su 46-godišnja Shakira i 60-godišnji Tom u vezi nakon što su viđeni zajedno na utrci Formule 1 Grand Prix u Miamiju početkom svibnja.

Nedavno se govorilo kako je Cruise "iznimno zainteresiran za vezu" sa Shakirom i "očajnički" želi spoj sa zvijezdom dok je ona navodno "fokusirana na obitelj" radije nego da razmišlja o izlasku i s kim u ovom trenutku.

Sada se pak tvrdi da je Tom bio "uzbuđen" kad je upoznao glazbenicu, koja je objavila kako se lani rastala od supruga Gerarda Piquéa.

Časopis Heat navodi da je Shakira glumca ‘molila da prestane flertovati s njom‘, pozivajući se na izvor koji je ovaj mjesec dao dodatne komentare o njihovoj interakciji. Objavljeno je da se ovo dvoje slavnih "slabo" poznaju godinama, ali da nisu provodili vrijeme u "opuštenom okruženju" sve do Grand Prixa ovog mjeseca. Isti je izvor dodao kako se Tom ponašao "poput dječarca" kad je upoznao Shakiru, jednako kako je reagirao kad je prvi put bio sa, sada bivšom suprugom, Katie Holmes.

"Otišao je uvjeren da imaju stvarnu vezu koju trebaju graditi", rekao je izvor.

Navodno je Tom razgovarao s prijateljima o tome, ali Shakira, čini se, ne osjeća isto. Neimenovani je izvor ispričao kako se Shakira jednostavno ponašala "prijateljski" i pozirala jednu minutu s Tomom, a on je odmah nakon toga počeo opisivati kao svoju "ženu iz snova".

Takva je situacija bila "malo previše" za Shakiru, koja od tada mora demantirati navode kako je u vezi s Cruiseom.

"Ne želi ga osramotiti niti uzrujati, ali nema privlačnosti ni zaljubljenosti s njene strane, jednostavno se ponašala prijateljski. Laska joj, ali nije zainteresirana", naglasio je izvor.

Ista osoba je otkrila kako se slavni glumac "bori" da pronađe "onu pravu", dodajući kako ima najviše standarde te da se neće zadovoljiti "drugom najboljom". Predloženo mu je i da razmisli o promjeni svog pristupa u zavođenju, jer čini se da "prevelika otvorenost ne funkcionira", barem u Shakirinom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:22