HALLOWEEN ATRAKCIJA

Shakira na stupu srama: ‘Mi svi čekamo sat i pol, a kraljica se gura... Mi vičemo, a ona ne trza‘

Svjedok je rekao da su počeli razdvajati ljude, nakon čega se pojavila Shakira sa svojom djecom i dva tjelohranitelja

Shakira

 David Oller/Zuma Press/Profimedia

Kolumbijska pjevačica Shakira uznemirila je svoje sugrađane u Barceloni svojim ponašanjem. Prema pisanju raznih španjolskih medija, 45-godišnja pjevačica se sa svojom djecom i prijateljima jednostavno pregurala preko reda za atrakciju ‘Tower of Terror’, dok su drugi čekali i do 90 minuta.

- Počeli su razdvajati ljude, a onda se pojavila Shakira sa svojom djecom i dva tjelohranitelja. Unatoč tome što su ljudi vikali, Shakira nije trzala. Organizatori su rekli da puštaju koga žle, izjavio je svjedok za Socialité.

- Njezin stav je ono što je užasnulo prisutne. Svi su bili ogorčeni zbog nje i njezina ponašanja, dodao je i naglasio da je razljutila brojnu djecu.

Inače, pjevačica i njezin partner, nogometaš Gerard Pique, objavili su u lipnju da su prekinuli nakon što je u javnost procurila vijest o njegovoj nevjeri.

- Žao nam je što moramo potvrditi da prekidamo. Molimo za privatnost u ovom trenutku zbog dobrobiti naše djece, koja su nam najveći prioritet. Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i poštovanju, napisali su u priopćenju.

image

Pjevačica Shakira

Jb Lacroix/Full Picture Agency Via Afp

Bivši par, inače, ima dva sina, Milana (9) i Sashu (7).

Osim što se suočava s prekidom dugogodišnje veze, Shakira je također bila optužena za poreznu prijevaru. Španjolski tužitelji optužili su pjevačicu 2018. da nije platila 14,5 milijuna eura poreza na prihod ostvaren između 2012. i 2014. Tužitelji traže kaznu od osam godina zatvora i novčanu kaznu ako se proglasi krivom za utaju poreza. Pjevačica je zanijekala bilo kakvu krivnju, a sud je rekao da će se suočiti sa šest točaka optužnice za poreznu prijevaru.

Datum suđenja još nije određen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:39