KOLUMBIJSKA ZVIJEZDA

Shakira napustila Barcelonu s djecom: ‘Hvala svima koji su mi brisali suze. Započinjemo novo poglavlje‘

Pjevačica i njezin bivši partner, Gerard Pique, prekinuli su u svibnju 2022. nakon što ju je on navodno prevario

Shakira sa svojim sinovima

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevačica Shakira s pratiteljima je podijelila sliku Barcelone iz zraka, nastalu u zrakoplovu, s podužim natpisom na španjolskom u kojem se oprašta od grada. Kolumbijska zvijezda, naime, seli se sa svojom djecom na Floridu.

-Neke stvari ne budu onakve kakve smo ih sanjali. Ponekad volimo, ali se ne vraćamo. Nikada ne sumnjaj da ću biti tu, napisala je preko fotografije.

- Skrasila sam se u Barceloni kako bih svojoj djeci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u drugom kutku svijeta pored obitelji, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su sa mnom surfali na toliko valova u Barceloni, gradu u kojem sam naučila da je prijateljstvo nedvojbeno duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili tamo, obrisali moje suze, inspirirali me i potaknuli da rastem. Hvala mojoj španjolskoj publici koja me uvijek podržavala. Jer vidimo se tek kasnije i kao što je moj otac toliko puta rekao, vidimo se u krivinama!, zaključila je 46-godišnja pop zvijezda.

Pjevačica je viđena u zračnoj luci Barcelone sa svoja dva sina; Milanom (10) i Sashom (8) koji su se, čini se, uputili prema svom novom domu.

image

Shakira sa svojim sinovima na putu za Floridu

Europa Press/Zuma Press/Profimedia/Europa Press/zuma Press/profimedia

Tijekom svoga leta, podijelila je fotografiju s pogledom na avionsko krilo uz natpis: „Ali stvari nisu uvijek onakve kakve sanjamo. Ponekad trčimo, ali ne stignemo. Nikada ne sumnjaj da ću biti tu”.

Shakirin odlazak uslijedio je nakon izvješća da se njezin bivši partner, nogometaš Gerard Pique, razbjesnio nakon što ga je pjevačica obavijestila da odlazi na Floridu kako bi njihova djeca mogla tamo krenuti u privatnu školu 11. travnja.

- Jako je iznerviran jer mu nije rečeno na vrijeme. Ne slaže se s tim da djeca ne završe školsku godinu u Barceloni, kaže izvor.

Shakira i Pique koji su prekinuli u svibnju 2022. nakon 11 godina veze, potvrdili su u studenom da su postigli dogovor nakon sastanka koji je trajao čak 12 sati. Sporazum su potpisali na sudu u Barceloni.

Kao dio dogovora, Pique (36) koji je sada u vezi s Clarom Chiom Marti (24), provodit će vrijeme sa svoja dva sina tijekom praznika.

image

Shakira i Gerard Pique 2019.

Bryan R. Smith/Afp

Shakira, koja na Floridi već ima dio obitelji, posjeduje vilu vrijednu 14 milijuna funti koju je navodno stavila na prodaju 2018., ali ju je prije nekoliko mjeseci maknula s tržišta.

Krajem ožujka španjolski mediji su tvrdili da je Shakira navodno pronašla ljubav s novim muškarcem na Floridi.

Veza Piquea i njegove nove djevojke postala je predmetom šuškanja nedugo nakon što je bivši par objavio da prekida. Međutim, mnogi su uvjereni da je Pique varao Shakiru s Clarom Chijom.

Nogometaš je u razgovoru za španjolske novine El Pais rekao da je „jako sretan” nakon dramatične životne promjene, razlaza sa Shakirom i povlačenjem iz nogometa.

Shakira će se morati vratiti u Barcelonu na suđenje za utaju poreza od 12 milijuna funti, ali još nije određen datum suđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 15:34