I DALJE JOJ ZAMJERA

Shakira poslala poruku Piquéovoj djevojci: ‘Postoji mjesto u paklu rezervirano za tu vrstu žena...‘

Prekid je bio očajan i bolan, ali iz njega sam izašla jača i snažnija... Napokon se osjećam samodostatnom, rekla je pjevačica

Shakira

 John Nacion/Nurphoto Via AFP

Nakon što je Gerard Piqué (36) napokon potvrdio vezu s Clarom Chijom Marti (23), kolumbijska pjevačica Shakira (46) prekinula je šutnju i meksičkom novinaru Enriqueu Acevedu iskreno rekla što uistinu misli o njegovoj novoj ljubavi.

Podsjetimo, bivši španjolski nogometaš i pop zvijezda u lipnju prošle godine objavili su kraj njihove 12-godišnje veze u kojoj su dobili sinove Milana (10) i Sashu (8).

image

Shakira

Angela Weiss/AFP

- Prekid je bio očajan i bolan, ali iz njega sam izašla jača i snažnija... Napokon se osjećam samodostatnom... Prije sam prihvaćala tu priču o ženi kojoj treba muškarac, ali shvatila sam da može biti i drugačije, više emocionalno ne ovisim ni o kome i račune polažem samo i isključivo sebi - izjavila je Shakira.

Pjevačica je u nastavku razgovora poslala i indirektnu poruku Piquéovoj novoj djevojci.

- Postoji mjesto u paklu rezervirano za žene koje ne podržavaju druge žene... Imala sam taj san o obitelji u kojoj djeca imaju mamu i tatu pod istim krovom... Očito je nemoguće ostvariti sve snove, ali život ipak pronađe način da ti sve nadoknadi i mislim da se to dogodilo meni - jer imam predivnu djecu koja me svaki dan ispunjavaju ljubavlju - zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2023 08:30