GOTOVO JE!

Shakira potvrdila prekid s Piqueom, seli se iz zemlje: ‘Ovdje više nema ni prijatelja ni obitelji‘

Par je zajedno bio 12 godina, no pošto nisu bili službeno u braku, najveći problem bit će riješiti skrbništvo nad sinovima Milanom (9) i Sashom (7)

Pique i Shakira

 Don Emmert/Afp

Shakira (45) i Gerard Pique (35) službeno se razilaze. Kolumbijska pjevačica potvrdila je za EFE, španjolsku međunarodnu novinsku agenciju, ono o čemu su mediji nagađali proteklog tjedna.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, tražimo poštivanje privatnosti. Hvala vam na razumijevanju, rekla je.

Par je zajedno bio 12 godina, no pošto nisu bili službeno u braku, najveći problem bit će riješiti skrbništvo nad sinovima Milanom (9) i Sashom (7).

Kako piše španjolski časopis Informalia, a prenosi Marca, Shakira sada želi napustiti Barcelonu.

"Pjevačica ne želi nastaviti živjeti u Barceloni. Ovdje nema prijatelja ni obitelji, osim Piqueovih, a iz porezne ju već godinama progone. Namjerava se preseliti i smjestiti u drugoj zemlji, sa svojom djecom, naravno", pojasnili su iz časopisa.

Cijelog su prošlog tjedna u medije curile informacije o nevjeri. Prema najnovijim informacijama čini se da je par zaista dugogodišnju vezu prekinuo jer je branič Barcelone pjevačicu prevario.

Već su započeli proces rastave u Barceloni.

"Nisu uspjeli prebroditi posljednju krizu unatoč dvanaestgodišnjoj vezi. I Shakira i Pique zaposlili su specijalizirane odvjetnike kako bi pokrenuli proces. Nisu u braku, ali dijele važne stvari koje treba riješiti. Izvori kažu da niti jedno ne želi novac od drugoga, ali bit će dosta problema oko skrbništva nad njihovo dvoje djece", naveli su u Informaliji.

Upravo Shakirina želja da napusti Barcelonu sa svojom djecom mogla bi uzrokovati probleme. Ni nogometaš se ne želi od njih odvojiti, naročito zato što su u Barceloni živjeli cijeli život. Smatra da bi na njih utjecalo preseljenje u drugu državu te za tim ne vidi potrebu.

Prema Informaliji, isti izvori uvjeravaju da niti jedno od njih dvoje "ne želi popustiti po ovom pitanju te ako se ne postigne prijateljski sporazum, situacija bi mogla postati ružna."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:39