KRITIKA BIVŠEM

Shakira u novoj pjesmi ‘razapela‘ Piquea: Je li ovim potezom njegova majka poduprla pjevačicu?

Bizarrapov tweet postao je viralan u nekoliko sati, s više od 700 tisuća lajkova

Shakira i Pique

 Profimedia

Shakira je izazvala brojne pomiješane reakcije diljem interneta nakon objave njezine nove pjesme s argentinskim glazbenim producentom Bizarrapom, spominjući njezin prekid s nogometašem Gerardom Piquéom i njegovu novu vezu s djevojkom Clarom Chíom.

I dok nisu svi zadovoljni stihovima, kolumbijska pjevačica je na kratkih 12 sati imala podršku Piquéove mame na društvenim mrežama. Montserrat Bernabeu je, slučajno ili ne, lajkala dva tweeta. Montserrat je inače liječnica na Institutu Guttmann u Španjolskoj, a poznata je po tome što svoj obiteljski život drži u tajnosti, no čini se da se složila s obožavateljima pjevačice. Prvi tweet odnosio se na tekst pjesme.

Piquéovoj mami također se svidio tweet od Bizarrapa, u kojem je najavio izlazak pjesme. Bizarrapov tweet postao je viralan u samo nekoliko sati, s više od 700 tisuća lajkova, uključujući onaj Piquéove majke. Međutim, nakon što su obožavatelji sportaša istaknuli da je njegova mama stala na Shakirinu stranu lajkajući tweetove, ona je odlučila maknuti lajkove za objave, ali mnogi obožavatelji već su napravili snimke zaslona.

Što se tiče pjesme, analizirajući tekst, mnogi nagađaju jesu li fraze poput "Vrijedim dvije od 22" referenca na razliku u godinama između nje i nove Piqueove djevojke, te spominje da je toliko dala nekome tko se ponašao kao "šampion", ali kad ga je trebala, dao joj je "svoju najgoru verziju", a taj dio teksta bi mogao biti o Piquéovim nevjerama i teškom kraju njihove veze. Pjesma čak uključuje i očitu referencu na njezin skandal oko utaje poreza.

Iako Shakira nije potvrdila značenje pjesme, mnogo toga što pjeva poklapa se s onim što se dogodilo između nje i Gerarda od njihova razlaza 2022. godine, a oglasio se i Pique. Naime, poznati je branič na Twitteru objavio niz emojija vezanih uz cirkus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:53