NOVI PROBLEMI

SHANNEN DOHERTY, BRENDA IZ 'BEVERLY HILLSA', PROLAZI KROZ NOVU DRAMU Godinu dana nakon što je objavila pobjedu nad rakom ima zabrinjavajuće vijesti

 
 FACEBOOK

Američka glumica Shannen Doherty, koja je prije točno godinu dana objavila da je pobijedila rak dojke, ponovno je zabrinula svoje fanove.

U najnovijim objavama na društvenim mrežama otkrila je da joj je jedan tumorski marker uobičajenih vrijednosti, no da je drugi povišen.

Glumica, koja se proslavila ulogom Brende u seriji Beverly Hills 90210, ipak je svojim obožavateljima poručila kako ostaje pozitivna.

- To znači da je potreban nadzor i dodatni testovi. Ali i nakon ovakvih vijesti, ostajem pozitivna. Ovo mi svakako pomaže da promijenim perspektivu i razmislim o svemu što sam naučila tijekom borbe s bolešću. Kao što sam ranije rekla, rak vam promijeni život na način koji ne možete zamisliti. No, povišene vrijednosti markera mogu biti posljedica nekoliko stvari, napisala je Shannen.

Kada je prošle godine objavila vijest da je pobijedila rak, nije propustila istaknuti da je itekako svjesna da to nije kraj borbe, da se bolest može vratiti.

- Sljedećih pet godina je ključno. Rak se može vratiti, to se stalno događa, bila je oprezna tada.

Shannen Doherty posljednjih se mjeseci vratila poslu. Za Paramount Network počela je snimati seriju Heathers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:36