PRISILIO JU JE

Sharon Stone otkrila identitet kontroverznog producenta: ‘Rekao mi je, poseksajte se, to bi spasilo film...‘

Riječ je o producentu koji je producirao filmove ‘The Cotton Club‘, ‘The Godfather‘, ‘The Great Gatsby‘ i druge

Sharon Stone u Sirovim strastima

 Carolco/Entertainment Pictures/Profimedia/Carolco/entertainment Pictures/profimedia

Sharon Stone otkrila je identitet producenta koji ju je prisilio da ima seks s kolegom kako bi poboljšala njihovu kemiju na ekranu, prenosi Daily Mail. Situaciju je već glumica opisala u svojim memoarima prije tri godine, ali sada je otkrila da je riječ o producentu Robertu Evansu.

image

Sharon Stone

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Kako bi u filmu "Sliver" iz 1993. uvjerljivije izgledali, Evans je prisilio Stone da spava s Billyjem, bratom Aleca Baldwina. Evans, koji je umro 2019., također je bio producent filmova "Chinatown" i "The Cotton Club" te je vodio produkciju u Paramountu za "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" i "The Great Gatsby".

"‘Pozvao me u svoj ured. Trčao je po svom uredu sa sunčanim naočalama i objašnjavao mi da je on spavao s Avom Gardner i da bih ja trebala spavati s Billyjem Baldwinom, jer ako spavam s njim, on će biti bolji. A trebali smo da bude bolji u filmu... Kad bih se poseksala s njim, to bi spasilo film...", opisivala je glumica koja je za istu ulogu predložila Michaela Douglasa.

"Nisam morala spavati s Michaelom Douglasom. Michael je mogao doći na posao, dobiti upute, uvježbati ih i izvesti", dodala je.

"Sliver" jer zaradio 280 milijuna dolara na blagajnama, iako je bio ispod očekivanja, a Billy je napravio filmsku karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 22:59