NOVE SPEKULACIJE

Showu Kardashiana ipak nije kraj? Voditelj opleo po sestrama: ‘Gomila fufica prosječnog izgleda‘

Među onima koji su su sretni zbog najavljenog kraja reality sowa je voditelj Piers Morgan poznat i inače po svom otrovnom jeziku
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ako je netko mislio na svoju sreću ili nesreću, (ovisno jeste li ljubitelj obitelji Kardashian), da je reality showu "Keeping Up With The Kardashians" nakon 14 godina kraj, sudeći po nekim izjavama tome možda i neće biti tako.

Naime, Ryan Seacrest, izvršni producent ovog showa koji se emitirao 14 dugih godina i najpoznatijoj američkoj obitelji omogućio da od anonimaca postanu ultrapopularni i enormno bogati samo zbog činjenice što su spremni svoj intimu razotkriti cijelom svijetu i začiniti ga skandalima, dao je naslutiti da to možda nije kraj ove emisije.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Novinari su ga pitali hoće li popularni reality dobiti spinoff?

- Ne znam odgovor na to pitanje. Još uvijek nismo to raspravili. Ono što znam jest da je obitelj Kardashian zahvalna kanalu E! za priliku koji su im pružili i publici koja je zajedno s njima prolazila kroz ljubavne veze, trudnoće i prekide. Jer, bilo je vrlo fora od njih što su spremni tako otvoreno ljudima pokazati koliko su otvoreni i ranjivi - kazao je Ryan za Entertainment Tonight.

Naravno ta otvorenost i ranjivost imala je svoju visoku cijenu, i to ne u prenesenom značenju. U prilog tezi kako je sasvim moguće da se Kardashiani kroz spin-off vrate na male ekrane, govori i činjenica da j ih je taj show imao već nekoliko poput "Khloé & Lamar", "Rob & Chyna", "I am Cait", "Life Of Kylie", "Kourtney & Kim Take New York", "The Hamptons"...

image
Ryan Seacrest
Xavier Collin/image Press Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Među onima koji su su sretni zbog najavljenog kraja "Keeping Up With The Kardashians", bez sumnje je voditelj emisije "Dobro jutro, Britanija", Piers Morgan, poznat i inače po svom otrovnom jeziku. A na ovu temu Morgan se ni najmanje nije suzdržavao.

Tako se najavljujući u "Dobro jutro Britanija" kako je showu kraj, to učinio pretvarajući se da to izgovara kroz suze. Naravno na način da svima bude jasno da je zapravo ironičan. A onda je krenulo...

image
Piers Morgan
Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Prvo je njegova suvoditeljica Susanna Reid zaključila gledajući stare snimke, kako Kardashiani izgledaju danas poprilično drugačije od onog kako su izgledali 2007. kada je show krenuo sa svojom prvom sezonom.

- Da nije nekim slučajem u pitanju plastična kirurgija? Gomila fufica vrlo prosječnog izgleda zaradila je milijune. Bez i jedne moždane stanice - nadovezao se spremno Morgan. Naravno sarkastično je opleo i po planovima Kim Kardashian West da postane odvjetnica, kao i njezinom trudu da reformira kazneno-pravni sistem u suradnji s predsjednikom Donaldom Trumpom.

Odmah su se nadovezali pričom i o neobičnoj kandidaturi za predsjednika njezina supruga repera, a sada pjevača gospela Kanye Westa, nakon koje se pričalo kako je glazbenik "puknuo".

image
Kanye West
Douliery Olivier/abaca/Abaca Press/Profimedia

- Je li to možda West bio u potrazi za unutarnjim mirom? Konstantno prodavanje vlastite privatnosti vjerojatno nije baš najbolja ideja - kazala je Reid.

- Ma kakvi. Sve se vrti oko gledanosti - uzvratio je otrovno Morgan. Osvrnuo se i na svoje poznanstvo, prijateljstvo s Kim Kardashian West koje se u konačnici raspalo.

- Sve je puknulo nakon gluposti kada je pozirala u toplessu s Emily Ratajkowski i rekla "pogledajte nas, mi smo feministice". Pomislio sam si "daj, ušuti". Naravno da one nisu feministice. Kardashiani su samo ekipa koja je zaradila milijune otkrivajući i one najintimnije, najljigavije detalje svojih malih života. Nisu oni otkazali show zato što im je dojadilo živjeti pred kamerama. Rezultati gledanosti su im presudili - zaključno je poentirao Morgan.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njegovoj tezi idu u prilog i podaci prema kojima je gledanost showa posljednjih sezona bila u padu. Međutim, Kardashiani se drže priče kako je tako odlučila obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:54