SELMA BLAIR

SHRVANA GLUMICA KOJA SE VEĆ GODINU I POL DANA MUČI S MULTIPLOM SKLEROZOM 'Jednostavno me boli. Osjećam kao da se slamam. Jadna sam. Bojim se'

Selma Blair
 Selma Blair / INSTAGRAM

Američka glumica Selma Blair (47) na Instagramu je napisala da se zbog multiple skleroze od koje boluje osjeća "sama, ranjiva i uplašena", piše The Independent.

Blair je otkrila da se nedavno tijekom šetnje potepla i uganula gležanj. "Ne sjećam se da se to uopće dogodilo. Ne sjećam se ni bolova. Rečeno mi je. Uganula sam gležanj i sad se osjećam još lomljivije. Jednostavno uganuće gležnja", napisala je glumica.

Blair je također rekla da se pati s grčevima u licu i na vratu te da se nedavno zarazila crijevnom virozom od svoga 8-godišnjeg sina Arthura.

Glumica je rekla da se trenutno brine za svoju budućnost samohrane majke.

"Ne umirem ništa više od bilo koga drugoga", nastavila je Blair. "Jednostavno me boli. Osjećam kao da se slamam. To je istina koju mogu dati drugima koji se tako osjećaju. Jadna sam. Bojim se. Ne osjećati se dobro. Jako mi je žao."

Glumica je rekla da je objavu napisala u ranim jutarnjim satima. U njoj se i zahvalila svima koji su je podržali. "Neka nas okruže nada i optimizam te izvedu nas iz tame. Hvala vam svima što ste puni ljubavi", napisala je. "Vrijeme sporo napreduje. Moram se oporaviti. Želim se oporaviti. Ne znam što to zapravo znači. Šaljem vam toplinu koja podupire. Svima nam treba."

Blair je u listopadu 2018. godine doznala da boluje od multiple skleroze.

Multipla skleroza neizlječiva je bolest koja utječe na mozak i leđnu moždinu te izaziva probleme s vidom, ravnotežom i kontrolom mišića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:48