U COTSWOLDSU

Simon Cowell ima problem na svom mega imanju: ‘Travnjak je pun rupa, kao švicarski sir‘

Ranije je Cowell na istom imanju imao problema sa sigurnošću i provalnicima

Simon Cowell ima najezdu krtica

 Profimedia/

U mega kuću i imanje Simona Cowella u Cotswoldsu u Engleskoj vrijedne 8 milijuna funti ušle su krtice.

"Svuda su rupe, izgleda kao švicarski sir", rekao je izvor o imanju Cowella, piše The Sun. Prošle godine se glazbenik mogul (64) s obitelji doselio na to imanje.

Sve je izgledalo dobro na velikom imanju na vrhu brda sve do prošlog mjeseca kada je njegov vrtlar primijetio stotine krtičnjaka koji su iskočili preko ogromnih vrtova od osam hektara.

"Bilo je dobro kad su se uselili. Sad su vrtovi prepuni krtičnjaka."

image

Simon Cowell

Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia/Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Krenule su na sunčanoj padini prilično udaljenoj od kuće. No, čini se da su krtice sve hrabrije i poprilično puno krtičnjaka pojavilo se pokraj prozora dnevne sobe, bazena i terase. Kao da preuzimaju imanje", rekao je izvor.

Zvijezda "The X Factora" i "Britain‘s Got Talenta" od 2021. je potrošio desetke tisuća funti kako bi obnovio imanje. Kuća je nekoć bila četiri različita imanja prije nego što je spojena u mega-kuću u kojoj je Simon živio. Osim pet spavaćih soba, ima i vanjski bazen. Unatoč tome što je potrošio 500.000 funti na sigurnost, Simon je bio izložen napadima dok je živio u kući, ali tad se nije radilo o krticama.

image

Simon Cowell i Lauren Silverman

Cover Images/instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Cover Images/instarimages.com/Instar Images/Profimedia

Naime, prošle godine se tvrdilo da je kriminalistička skupina prodala istu bravu kao što je na njegovim ulaznim vratima. Godine 2015. lopovi su provalili na imanje u ranim jutarnjim satima i iz otvorenog sefa ukrali nakit vrijedan do milijun funti i dvije putovnice. U to su vrijeme Simon i Lauren, kao i njihov sin Eric, koji je tada bio beba, spavali u svojim krevetima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:19