NEPREPOZNATLJIV

Simon Cowell ponovno šokira izgledom: ‘Što mu se sad dogodilo s licem?!‘

Već je prethodno izazvao zabrinutost svojim izgledom, ali sada mnogi smatraju da je ipak otišao predaleko

Simon Cowell

 Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Član žirija ‘X Factora’, 63-godišnji Simon Cowell šokirao je obožavatelje kada je nedavno izašao na pozornicu TV showa ‘Royal Variety Performance’.

Simon je predstavljao pobjednika showa ‘Britain’s Gor Talent’ Axela Blakea, no u međuvremenu je uspio slomiti zlatni gumb kada ga je vjerojatno presnažno pritisnuo. Britanski producent već je prethodno izazvao zabrinutost svojim izgledom, ali sada mnogi smatraju da je ipak otišao predaleko.

- Simon Cowell mora prestati raditi lifting lica, napisao je jedan korisnik Twittera, dok su se mnogi pitali što si je poznati sudac sada napravio.

Simon je ranije ovoga mjeseca u jednom videu izgledao prilično neprepoznatljivo sa svojim glatkim tenom, sjajno bijelim zubima i zategnutim licem, a obožavatelji su to, naravno, primijetili.

image

Simon Cowell 2010.

Stan Honda/Afp

Izgubio je oko 10 kilograma u posljednje dvije godine, a nakon što je slomio kralježnicu 2020. počeo se baviti tjelovježbom. Naime, Simon se sudario s električnim biciklom i pritom pretrpio komplikacije spajanja kralješaka, zbog čega je morao ostati šest mjeseci u krevetu.

Danas pješači preko 60 kilometara tjedno nakon što je promijenio poslovni raspored te odlučio ne započinjati poslovne sastanke prije devet ujutro.

I sami producent nedavno je otkrio da je otišao predaleko s botoksom te odlučio prestati kada je njegov osmogodišnji sin Eric pao u histeriju nakon što ga je vidio. Bivši sudac ‘X Factora’, koji ima sina s partnericom Lauren Silverman, otkrio je da zbog toga ke roristi više filere.

- Neki dan sam vidio svoju staru sliku i nisam se mogao prepoznati. Eric je bio u histeriji. Dosta je bilo. Sada više nemam filere, rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:00