ANTI AGE STRAVA

Simon Cowell se nakon dužeg vremena pojavio u javnosti. Malo je reći da su svi zaprepašteni

Simon Cowell nikad nije krio da čini sve kako bi se othrvao zubu vremena. Nove fotografije iz Londona djeluju zastrašujuće

Simon Cowell

 Profimedia

Veliki šef i idejni začetnik raznih natjecanja talenata na svim kontinentima, Simon Cowell (63), nikad se nije sramio javno pričati o svemu što poduzima u borbi s godinama. Od dijeta, vježbanja, vitaminsko-mineralnih dodataka prehrani, pa sve do svakakvih estetskih zahvata, manje ili više invazivnih.

No, set fotografija koje su fotoreporteri sada snimili u Londonu nije za one slabog srca. Cowella su fotografirali u automobilu s partnericom Lauren Silverman. Par je bio na humanitarnom balu Together For Short Lives, gdje su s drugim poznatim osobama iz britanskog javnog života prikupljali novac za teško bolesnu djecu kojoj treba palijativna skrb. Ovih dana, inače, s kolegama iz britanske verzije Supertalenta putuje po Ujedinjenom Kraljevstvu po audicijama.

image

Simon Cowell

Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako je jasno da je Cowellna pojedinim fotografijama namjerno pokušavao izvesti neke grimase da naživcira "dosadne fotografe", na većini on izgleda plastificirano - točnije, koža mu je toliko napeta i sjajna, da se čini kako mu i blagi smiješak nanosi bol ili će popucati poput jeftine plastike. U biti, izgleda doista zastrašujuće.

image

Lauren Silverman i Simon Cowell

Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Otočki mediji već dugo prate njegove transformacije i pokušaje borbe sa zubom vremena. Prvi je put priznao da je krenuo s raznim neinvazivnim tretmanima 2016. godine, a do danas je isprobao sve što se nudi na tržištu antiaginga. Opsesiju je pomogao zauzdati njegov, danas devetogodišnji sin Eric kojeg obožava. Veliki mag industrije talenata rekao je da je jednom prilikom primio toliko botoksa da se maleni Eric prepao i rasplakao, a on je obećao da ga više neće koristiti. kako je jednom toliko pretjerao s botoksom da ga se sin prepao pa je obećao da ga više neće koristiti. Cowell u intervjuima često govorio kako ga je Eric naučio ravnoteži u životu i kako ne želi ni razmišljati što bi bilo s njim da nije postao otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:14