OBITELJSKI ODNOSI

Sin Brada Pitta nazvao ‘svjetskim šu**om‘, otkriveno je što glumac misli o tome: ‘Depresivno je...‘

Medijima se proširila Paxova objava iz 2020. godine

Pax je 2020. objavio Instagram priču o Bradu Pittu

 Profimedia/

Posvojeni sin Brada Pitta (59) u jednom je objavi od prije tri godine oca nazvao „svjetskim š*pkom“, zbog kojeg se četvero najmlađe djece „trese od straha“. Nakon što se njegov istup poput požara proširio mrežama i medijima, svjetski tabloidi sada prenose navodnu glumčevu reakciju.

„Sretan Dan očeva, ovom š*pku svjetskog ranga”, sarkastično je napisao Pax (19) na Instagramu za Dan očeva 2020.

„S vremenom dokazuješ da si užasna osoba koja zaslužuje prijezir. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvero najmlađe djece koja dršću u strahu kad su u tvojoj prisutnosti. Nikad nećeš razumjeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer to ne možeš shvatiti. Život mojih najbližih učinio si paklom. Možeš svijetu i sebi goviriti što želiš, ali istina će doći na vidjelo", poručio je Pax u objavi koja je sada došla u javnost.

„Sretan Dan očeva, ti j*beno odurno ljudsko biće!”, zaključio je i objavu popratio fotografijom na kojoj Brad dobiva Oscara za najboljeg sporednog glumca za film „Once Upon a Time... in Hollywood”

Sad se ovaj sadržaj star tri godine provlači medijima, a zbog toga je Pitt „depresivan“, kažu bliski izvori za The Sun.

„Brad jako poštuje svu svoju djecu i depresivno je vidjeti da se ovo povlači. Frustrirajuće je vidjeti kako se Brada prikazuje kao nekakvu ‘lošu osobu‘ jer je to daleko od istine. Odlučio je dostojanstveno šutjeti i to dovoljno govori.“

Brad i njegova bivša žena Angelina Jolie (48) imaju šestero djece. Posvojili su Paxa, Maddoxa (22) i Zaharu (18), a imaju i biološku djecu Shiloh (17) i blizance (15) Knox i Vivienne.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

Exclusivepix Media/Exclusivepix/Profimedia/

Podsjećamo, nakon eksplozivne svađe u privatnom avionu ispred djece u rujnu 2016. između Brada i Angeline, u kojoj je navodno Brad pijan napao Maddoxa, braku je došao kraju. Pitt i Jolie su se rastali samo dvije godine nakon privatne ceremonije vjenčanja u Francuskoj, a djeca su ostala s majkom, iako je bilo promjena u skrbništvu kad se dijelilo pola-pola. Ipak, trenutno Brad može samo posjećivati djecu. Iako, prema nekim izvorima se ne viđa s njima.

Ovaj najpoznatiji svjetski glumački par upoznao se na snimanju filma „Mr. and Mrs. Smith“ 2005. godine dok je Pitt još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston.

Brad je trenutno fokusiran na karijeru. Osvojio je Oscara za sporednog glumca 2020. za film „Once Upon a Time... in Hollywood”, a od tad je u velikim produkcijama svake godine uključujući „Babylon“ i „Ad Astra“.

Jolie je zadnje glumila u Marvelovom „Eternals“ 2021. Potom je odlučila više vremena posvetiti obitelji.

image

Angelina Jolie i sin Pax

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Čak ako Brad uspije popraviti odnose s djecom, čini se da nema šanse da ponovno priča s Angelinom.

„Ona mu nikad neće oprostiti ponašanje tijekom braka i smatra da ima sreće što ljudi ne znaju punu istinu o paklu kroz koji je obitelj tada prošla“, kazao je izvor za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:24