IZGUBIO KOMPAS

SIN BRITNEY SPEARS NA INSTAGRAMU IMAO NEVIĐEN ISPAD Pred cijelim svijetom počeo iznositi obiteljsko 'prljavo rublje': 'Razmišljao sam da ga ubijem'

 
Britney Spears, Jayden James Federline, Kevin Federline
 JENNIFER GRAYLOCK/INSTAR Images/Profimedia; IXOLA/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia; AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Jayden James Federline, 13-godišnji sin američke pjevačice Britney Spears (38) i njezinog bivšeg muža Kevina Federlinea (41), u utorak je tijekom 20-minutnog prijenosa uživo na društvenoj mreži Instagram napao svoga djeda Jamieja Spearsa (67), piše Page Six.

Sve je počelo kada mu je jedan od sljedbenika napisao, 'ubij svoga djeda'. Jayden je na to odgovorio: "Buraz, razmišljao sam o tome."

Jedan ga je pratitelj potom pitao je li njegov djed "kreten". Jayden mu je odgovorio: "Je, poprilično je velik kreten. Popriličan je pe**r. Može umrijeti."

Podsjetimo, Jamie Spears 2008. je godine imenovan za pjevačičinog skrbnika u saveznoj državi Kaliforniji. Prošle je godine trebao preuzeti skrbništvo nad njom i u saveznoj državi Louisiani, a govorio je da planira isto napraviti na Havajima i Floridi. Međutim, Jamieju je status skrbnika zbog bolesti privremeno ukinut sredinom rujna prošle godine, a skrbništvo nad pjevačicom preuzela je njezina menadžerica Jodi Montgomery.

Spears se u periodu od veljače 2006. godine do kraja 2008. godine mučila s osobnim problemima.

U studenom 2006. se godine razvela od Federlinea za kojega se udala u rujnu 2004. godine. Pjevačica iz tog braka ima dva sina - spomenutog Jaydena James i 14-godišnjeg Seana Federlinea. Spears se u veljači 2007. godine na Antigvi manje od 24 sata liječila od ovisnosti o drogi. U noći nakon što je izašla iz rehabilitacije, obrijala si je glavu do kože u jednom frizerskom salonu losanđeleškoj gradskoj četvrti Tarzana. U narednim je tjednima ponovno primljena u ustanove za rehabilitaciju.

Krajem 2007. godine izgubila je skrbništvo nad svojim sinovima, no nije ih htjela predati Federlineu. Policija je početkom 2008. godine pozvana u njezin dom i pjevačica je hospitalizirana nakon što su policijski službenici primijetili da je pod utjecajem nepoznate supstance. Nakon kraćeg prisilnog boravka u psihijatrijskoj klinici, Spears je puštena, ali u skrbništvo svoga oca Jamieja, koji je preuzeo kontrolu nad njezinim financijama.

Prošle je godine pokrenuta inicijativa #FreeBritney (hrv. oslobodite Britney) jer su njezini obožavatelji posumnjali da se pjevačicu protiv njezine volje šalje na psihijatrijsko liječenje. Britneyjini predstavnici te su tvrdnje odbacili kao "apsurdne".

Jayden se u prijenosu uživo dotaknuo i spomenutog pokreta te konstatirao da njegova majka nije pod ničijom kontrolom.

Otkrio je da ja majku vidio dva dana prije prijenosa, ali i da trenutno živi s ocem. "Imam najboljeg tatu ikada", rekao je Jayden. "Moj je otac doslovno Isus."

Federline trenutno uživa 70 posto skrbništva nad svojim sinovima dok Spears ima 30 posto.

Jayden je tijekom prijenosa pohvalio Britneyjinog dečka Sama Asgharija (26) i svoju baku s majčine strane Lynn.

Jayden i Sean Federline imaju napet odnos sa svojim djedom, kojeg je Kevin Federline jednom optužio za zlostavljanje Seana.

Britneyjin je sin tijekom prijenosa rekao i da je nije vidio da se u posljednje vrijeme baš bavi glazbom te da mu je jednom prilikom rekla da bi mogla napustiti glazbenu industriju.

Daily Mail piše da se pjevačica tijekom sinovljevog prijenosa zabavljala tako što je na svome Instagramu objavljivala selfieje i fotografije dečka Asgharija. Navodno uopće nije bila svjesna da njezin sin na Instagramu napada njezinog oca, odnosno svoga djeda.

Federlineov odvjetnik Mark Vincent rekao je da njegov klijent trenutno rješava novonastalu situaciju kao "odgovoran roditelj". "Taj je video rezultat toga da se 13-godišnjak ponašao kao 13-godišnjak", rekao je Vincent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:53