‘VOLIM TE DUŠO‘

Sin Davida Beckhama zaprosio svoju djevojku: ‘Obećajem da ću biti najbolji suprug na svijetu‘

Par je sretnu vijest proslavio objavama na Instagramu, a prosidbu su blagoslovili i Victoria i David Beckham
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
 Cyril Pecquenard/KCS Presse/Profimedia

David Beckham ženi sina.

Naime, Brooklyn Beckham, 21-godišnji sin bivše spajsice, a danas modne dizajnerie Victorije i umirovljenog nogometaša Davida, nedavno je kleknuo pred svoju četiri godine stariju djevojku Nicolu Peltz i postavio joj jednostavno pitanje: hoćeš li se udati za mene.

Krugu svojih bliskih prijatelja i obitelji Brooklyn se pohvalio da je Nicola pristala postati njegova supruga, a vijest su uskoro doznali i britanski mediji.

Sretnu vijest potvrdio je i sam Brooklyn u objavi na svom Instagram profilu.

- Prije dva tjedna pitao samo svoju srodnu dušu želi li se udati za mene i rekla mi je da. Najsretniji sam muškarac na svijetu. Obećajem da ću biti najbolji suprug i najbolji tata jednoga dana. Volim te dušo - napisao je Brooklyn koji je bio je poznat po čestom mijenjanju partnerica. Sve do prije devet mjeseci. Tada je, naime, 'prohodao' sa svojom budućom suprugom.
Brooklynovi roditelji, 45-godišnji David i godinu dana starija Victoria presretni razvojem situacije te da su blagoslovili sinovu odluku.

- Brooklyn je svojim prijatejima u L.A.-u rekao da se zaručio s Nicole i to je u njihovim krugovima općepoznato. David i Victoria dali su svoj blagoslov toj vezi - rekao je anoniman izvor blizak obitelji za britanske medije i dodao kako je cijela obitelj Beckham uzbuđena. Nadaju se da će njihov nestašni sin sada konačno uploviti u mirnu luku.

- Učinio si me najsretnijom djevojkom na svijetu. Jedva čekam provesti ostatak svog života uz tebe. Tvoja ljubav je najvrijedniji dar. Dragi, puno puno te volim - napisala je Nicola na svojem Instagram profilu podijelivši fotografiju na kojoj ljubi Brooklyna, a vidljiv je i poveći prsten na ruci.

Par je u vezi devet mjeseci, a svojoj ljubavi svjedočili su na društvenim mrežama, posebice intenzivno tijekom karantene. Provode je zajedno u New Yorku kod Brooklyna, kamo se Nicola preselila u ožujku nakon samo pet mjeseci veze.

Prije nego što je upoznao Nicolu, Brooklyn je često punio naslovnice svojim burnim ljubavnim životom. Prozvan je plejbojem, nestašnim i čak problematičnim momkom. Bio je u vezi s glumicom Chloe Moretz (23) i modelom Hanom Cross (23), a između ostalih viđan je i s kanadskom glumicom Natalie Ganzhorn (21), glumicom Phoebe Torrance (25) i francuskom manekenkom Soniom Ben Ammar (21).

Nicola je, pak, izlazila s manekenom Anwarom Hadidom, koji je sada u vezi s pjevačicom Duom Lipom, a vjeruje se kako su bili nešto više od godinu dana u vezi prije razlaza u svibnju 2018. godine.

Nicola Peltz jedna je od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner. Par je zajedno punih 35 godina, a osim toga Nelson ima dvoje djece iz prvog propalog braka o kojem se ne zna mnogo u medijima.

Ova židovska obitelj dio je moćnih američkih krugova, a tome svjedoči i podatak da je na njihovu nedavno organiziranu večeru na imanju na Floridi došao i sam predsjednik Donald Trump koji je dugogodišnji je prijatelj 1,6 milijardi teškog Peltza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:41