16-GODIŠNJI JACK

SIN JOHNNYJA DEPPA I VANESSE PARADIS OZBILJNO JE BOLESTAN Glumica i pjevačica propustila je zbog njega važnu premijeru, a i Depp je u Europi

Johnny Depp i Vanessa Paradis 2004.
 Profimedia, Capital pictures

Sin glumca Johnnyja Deppa i francuske pjevačice i glumice Vanesse Paradis teško je bolestan, pišu američki mediji.

45-godišnja Francuskinja propustila je premijeru svog najnovijeg filma u Parizu, ‘A Knife in the Heart’, kako bi bila uz bolesnog 16-godišnjeg Jacka. Pravo ime mu je John Christopher III, no od milja ga zovu Jack.

Kako piše francuski tabloid Public, redatelj filma Yann Gonzalez ispričao je glumicu i podijelio vijest s novinarima na konferenciji uoči premijere.

‘Nažalost, Vanessa Paradis nam se večeras neće moći pridružiti. Odsutna je jer joj sin ima ozbiljnih zdravstvenih problema’, rekao je.

Depp i Paradis su bili u vezi od 1998. do 2012. i imaju dvoje djece - 19-godišnju Lily-Rose i 16-godišnjeg Jacka.

Depp se trenutno nalazi na europskoj turneji sa svojim bendom The Hollywood Vampires u kojem, među ostalima, sviraju i Joe Perry iz Aerosmitha te Alice Cooper.

Nedavno su se fanovi u Rusiji fotografirali s Deppom uoči koncerta. Glumac na slikama izgleda izrazito mršavo, pomalo bolesno, no njegovi glasnogovornici objavili su da je savršeno normalnog zdravlja. The Hollywood Vampires u petak nastupaju u Frankfurtu u Njemačkoj, u subotu u Klamu u Austriji. Nakon toga imaju dva koncerta u Švicarskoj i dva u Italiji.

Depp je nedavno priznao da je prošle godine tijekom razvoda od Amber Heard dosegnuo samo dno: ‘Pao sam na najniže grane koje sam mogao zamisliti.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:50