ISKRENO PRIZNANJE

Sin Pamele Anderson o snimci seksa: ‘Zaradila bi milijune dolara da je samo potpisala jedan ugovor‘

Anderson, koja sada ima 55 godina, navodno u dokumentarcu objašnjava da nikada ne bi ‘unovčila‘ ukradenu vrpcu

Pamela i njeni sinovi

 Axelle Woussen/Instar Images/Profimedia

Sin Pamele Anderson i Tommyja Leeja žali što njegova mama nije profitirala od poznate snimke seksa njegovih roditelja.

- Volio bih da je zaradila nešto novca - navodno kaže Brandon Thomas Lee u Pamelinom nadolazećem Netflixovom dokumentarcu “Pamela: Ljubavna priča”.

- Zaradila bi milijune dolara da je samo potpisala jedan ugovor - dodaje 26-godišnjak koji tvrdi da je umjesto toga njegova majka sjedila bez novca i gledala kako joj karijera nestaje. Napominje da je većinu svog života bila u dugovima, a Brandon se morao nositi sa zlim komentarima svojih vršnjaka dok je odrastao, pa je otkrio i kako se branio od toga.

image

Pamela i njeni sinovi

Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia

- Kad sam bio dijete, uvijek sam mislio da svi znaju stvari o mojoj obitelji i meni koje zapravo ne bi trebali znati. Svi su znali tu prljavu malu tajnu o mojoj obitelji - kaže Brandon i dodaje da se u školi potukao kada je netko spomenuo njegovu mamu. Objašnjava da je vrlo brzo znao pocrvenjeti od bijesa.

Njihov drugi sin, Dylan, također govori o snimci seksa svojih roditelja, i tvrdi da je njegova mama odlučila ne zarađivati na snimci jer joj je obitelj uvijek bila na prvom mjestu, prenosi Page Six.

- Stvari bi bile drugačije da je zaradila na toj snimci - rekao je 25-godišnji Dylan i dodao da je njegovoj majci ipak stalo do toga da "njezina obitelj bude dobro i da je on dobro".

image

Pamela Anderson i Tommy Lee

Angeli-rindoff-garcia/Bestimage/Profimedia/

Anderson, koja sada ima 55 godina, navodno u dokumentarcu objašnjava kako nikada ne bi "unovčila" ukradenu vrpcu, čak ni za milijardu dolara. Podsjetimo, tadašnja Playboyeva manekenka i Lee snimili su svoj spolni odnos nedugo nakon vjenčanja 1995. godine. Snimku je tada iz njihova sefa ukrao radnik koji je renovirao njihov dom, a video je procurio na internetu bez njihova dopuštenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:43