ZVJERSKI ZLOČIN

Sin poznatog glumačkog para ubio pa raskomadao kirurga, policija pronašla stravične tragove: ‘Bio je opsjednut...‘

Daniel Sancho Bronchalo policiji je rekao kako je pokušao prekinuti sa žrtvom, ali on to nije želio prihvatiti

Daniel Sancho Bronchalo 

 Viralpress/Asia Pacific Press/Viral Press/Profimedia/Viralpress/asia Pacific Press/viral Press/profimedia

Sin španjolskih filmskih zvijezda, Rodolfa Sancha i Silvije Bronchalo, uhićen je u Tajlandu zbog sumnje da je na popularnom turističkom otoku ubio i raskomadao kolumbijskog kirurga, priopćila je tamošnja policija. Daniel Sancho Bronchalo (29) odveden je s Koh Phagnana, gdje su pronađeni ostaci Edwina Arriete Arteage (44), na drugi otok, Samui, gdje je zadržan u pritvoru.

Sancho, kuhar s kanalom na YouTubeu, optužen je za ubojstvo s predumišljajem i skrivanje tijela, za što može dobiti i smrtnu kaznu.

image

Daniel Sancho Bronchalo

Viralpress/Asia Pacific Press/Viral Press/Profimedia/Viralpress/asia Pacific Press/viral Press/profimedia

Tajlandski mediji izvijestili su kako su plastične vrećice s dijelovima tijela muškarca pronađene na odlagalištu otpada na otoku Koh Phagnanu. Prema policiji, Sancho je prijavio Edwinov nestanak kad su dijelovi njegova tijela već bili pronađeni. Nakon što je priveden, priznao je kako je ubio i raskomadao Arrietu i potom bacio dijelove njegova tijela na deponij i u more, iako je zanijekao da je zločin učinio s predumišljajem, piše CBS News.

"Žrtva i osumnjičeni poznavali su se prije nego što su došli u Tajland", izvijestili su iz policije, no na upite o motivima zločina nisu dali nikakav jasan odgovor. Tajlandski mediji prenose kako je Sancho navodno na saslušanju rekao da je u Tajland došao na odmor, kao i da je s ubijenim Edwinom bio u romantičnoj vezi, koju je pokušao prekinuti, ali žrtva to nije željela prihvatiti.

Sancho je također tvrdio kako je bio talac žrtve, koja je, požalio se, bila opsjednuta njime. Nekoliko dana prije ubojstva, sigurnosne kamere snimile su dvojicu muškaraca zajedno na motociklu.

A u nedjelju je ubojica odveo policiju na čak sedam mjesta na kojima je navodno bacio žrtvino raskomadano tijelo koje je sakrio u plastičnim vrećicama. Šef regionalne policije rekao je da je Sancho prije Arrietine smrti viđen kako kupuje nož, vreće za smeće i sredstva za čišćenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:24