OPROSTIO SE OD MAJKE

Sin preminule Anne Heche: ‘Nadam se da je sad oslobođena od boli. Počivaj u miru, volim te‘

Holivudska glumica ostala je bez svijesti i pala u komu nakon što je njezin Mini Cooper udario u kuću u Los Angelesu

Anne Heche sa sinovima Atlasom i Homerom

 Ari Perilstein/Getty Images/Profimedia

Sin preminule holivudske glumice Anne Heche, 20-godišnji Homer Laffoon, izjavio je kako se nada da je njegova majka "oslobođena od boli" nakon prerane i tragične smrti.

- Moj brat Atlas i ja izgubili smo mamu. Nakon šest dana gotovo nevjerojatnih emocionalnih promjena, ostao sam s dubokom tugom bez riječi - rekao je za Page Six.

- Nadam se da je moja mama slobodna od boli i počinje istraživati ​​ono što volim zamišljati kao njezinu vječnu slobodu. Tijekom tih šest dana, tisuće prijatelja, obitelji i obožavatelja otkrili su mi svoja srca - nastavlja.

- Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci moga tate Coleyja i moje maćehe Alexi koji su i dalje moja stijena tijekom ovoga vremena. Počivaj u miru, mama, volim te - rekao je Homer.

Heche, koja je umrla u 53. godini tjedan dana nakon kobne prometne nesreće, sina je dobila s bivšim suprugom Colemanom "Coleyjem" Laffoonom. Par je bio u braku od 2001. do 2009.

Heche je drugoga sina, 13-godišnjeg Atlasa Hechea Tuppera, dobila s kolegom iz serije "Muškarci na stablima" ("Men in Trees"), Jamesom Tupperom.

image

Anne Heche

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia

Glumica je 5. kolovoza doživjela ozbiljnu nesreću koja ju je ostavila u komi i s opeklinama toliko teškima da je zahtijevala kiruršku intervenciju.

U četvrtak navečer, njezin predstavnik rekao je za Page Six da se "ne očekuje da će preživjeti".

- Pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i ostala u komi.

- Već dugo je govorila kako želi donirati organe - rekao je njezin glasnogovornik, objašnjavajući da je bila na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo je li neki od organa održiv.

Holivudska glumica ostala je bez svijesti i pala u komu nakon što je njezin Mini Cooper udario u kuću u Los Angelesu. Uz teške opekline, pretrpjela je i značajnu ozljedu pluća koja je zahtijevala mehaničku ventilaciju.

Policija Los Angelesa navodno je uspjela utvrditi da je Heche za vrijeme nesreće bila pod utjecajem kokaina.

U intervjuu za Access Hollywood iz 2017. glumica je rekla kako se nada da će ju pamtiti po tome što je ostavila pozitivan utjecaj na svoje sinove.

- Budući da se film zove ‘Posljednja riječ‘ i s obzirom na to o čemu se radi, što se nadate da će ljudi reći o vama kad su u pitanju zadnje riječi - pitali su je na premijeri spomenutoga filma.

- Nadam se da će reći da sam usrećila svoju djecu, dala im život koji vole - rekla je tad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:12