TERET SLAVE

Sin slavnog glumačkog para progovorio o odrastanju: ‘Mrzili su me, a nisam imao jakog muškog uzora‘

Njegovi su ga vršnjaci doživljavali kao ‘arogantnog, razmaženog momka koji smatra da se svijet vrti oko njega‘

Chet Hanks

 Screenshot Youtube

Chet Hanks, sin slavnog glumačkog para Toma Hanksa i Rite Wilson, progovorio je o tome kako je bilo odrastati kao dijete poznatih roditelja.

U videu pod nazivom "Istina o odrastanju kao Hanks" objavljenom na njegovu YouTube kanalu, govori o odrastanju okruženom bogatstvom i slavom.

"Moje iskustvo je bilo još kompliciranije jer, osim što je slava bila toksična, ja čak nisam bio ni slavan", rekao je Hanks mlađi.

Njegovi su ga vršnjaci doživljavali kao "arogantnog, razmaženog momka koji smatra da se svijet vrti oko njega" i koji "nije imao jakog muškog uzora koji bi mu rekao da su samo ljubomorni na njega."

“Bilo je iznimno teško srušiti te njihove zidove”, rekao je Chet i dodao: "Naišao sam na puno prezira, puno neprijateljstva i negativnosti tijekom odrastanja jer su svi jednostavno bili spremni mrziti me."

Chet Hanks prošle je godine privukao pozornost javnosti kada se javno bunio protiv cjepiva i maski, unatoč tome što su njegovi roditelji bili među prvim poznatim osobama koje su javno priznale da su se zarazile koronavirusom.

Chet(31) i njegov brat Truman (26) sinovi su slavnog oskarovca, koji također ima sina Colina (44) i kćer Elizabeth (39) iz prethodnog braka sa Samanthom Lewes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:36