PRINCEZA POPA

Sinovi su je molili da prestane, ali ona je otišla u krajnost: Britney potpuna gola!

‘Ovoga tjedna imam premijeru filma ‘Zakonski akt moje pi***‘, napisala je u opisu još jedne gole fotografije

Britney Spears

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Američka pjevačica Britney Spears obrisala je nedavno Instagram profil, no to je nije spriječilo da objavi još jednu golu fotografiju, ali sada putem Twitter profila.

- Ovoga tjedna imam premijeru filma ‘Zakonski akt moje pi***, napisala je u opisu fotografije gdje je prekrila svoje intimne dijelove.

Objava dolazi dva mjeseca nakon što je njen bivši suprug Kevin Federline rekao da su njihovi sinovi, Jayden i Preston, odlučili ne viđati se s njom zbog toga što je sklona golotinji.

image

Kevin Federline i Britney Spears

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia

Federline je izjavio da ne može zamisliti kako je to biti tinejdžer koji mora ići u školu dok njihova majka objavljuje gole fotografije na svojim društvenim mrežama.

U njenu obranu stao je njen sadašnji suprug Sam Asghari objavom na Instagram storyju.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Čak i da ima istine u tome što se njezina djeca srame izbora svoje majke i što se ponosi svojim tijelom, ne bi bili prvi tinejdžeri kojima je neugodno zbog svojih roditelja. Samo prisustvo roditelja može poniziti tinejdžera, podijelio je.

- Na kraju, ako već nisu, shvatit će da su izbori njihove majke bezopasni i izraz su novopronađene slobode. Nema razloga da budu posramljeni, već trebaju biti ponosni, dodao je.

Spears je nedavno podsjetila svoje pratitelje da se još uvijek miri s završetkom svoga skrbništva dok pokušava uskladiti novostečenu slobodu i majčinstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:05