OMILJENI GLUMAC

Širi se snimka Toma Hanksa koja je zabrinula fanove: Što mu se to događa s rukom?

Hanks je usred promotivne kampanje za biografski film Baza Luhrmanna o Elvisu Presleyju, u kojem on glumi pjevačeva menadžera

Tom Hanks na promociji filma ”Elvis”

 Justin Ford/Getty Images/Profimedia/Justin Ford/Getty Images/Profimedia

Tom Hanks zabrinuo je svoje obožavatelje ranije ovog mjeseca jer im se činilo da je tijekom promocije svog novog filma "Elvis" pokušavao "obuzdati ruke koje su mu drhtale", piše Daily Mail.

Ova 65-godišnja filmska legenda je usred promotivne kampanje za biografski film Baza Luhrmanna o Elvisu Presleyju, u kojem Hanks glumi pjevačeva menadžera.

image

Tom Hanks u "Elvisu"

Warner Bros. - Bazmark Films - R/Afp/Profimedia/Warner Bros. - Bazmark Films - R/Afp/Profimedia

Luhrmann, koji je rođen u Sydneyju, organizirao je da se australska premijera održi u gradu Gold Coast, južno od Brisbanea, gdje je film i sniman. Dok je stajao na pozornici pred publikom, Tom je rekao kako "nema boljeg mjesta na svijetu za snimanje filma nego ovdje u Gold Coastu (Zlatnoj obali)"

- Snimao sam filmove u Maroku, Los Angelesu, New Yorku, Seattleu i Berlinu - nastavio je držeći mikrofon u desnoj ruci.

- Nitko od njih nema ono što ima Gold Coast, a što je to? Dvije riječi. Niti jedan od tih drugih gradova nema Dana Murphyja (lanac supermarketa alkoholnih pića) - rekao je Hanks i našalio se: - Prilično sam ga dobro upoznao... Kakav čovjek!

Tomova se ruka u tom trenutku vidno tresla, što je on pokušavao zaustaviti.

U tom trenutku, publika to nije primijetila, jer ih je Hanks oduševio izjavivši: "Proveli smo se apsolutno veličanstveno sa svima vama večeras!"

- Postoji nešto u ljudima i u ovom mjestu zbog čega svi hodaju uokolo sa samouvjerenim izrazom lica. Bili smo dio toga - dodao je na oduševljenje publike.

- Vaše samopouzdanje, radost i želja za životom dolaze do izražaja u našem filmu - zaključio je, dok su mu se ruke tresle. Iako publika nije odmah shvatila ove neprirodne kretnje, snimke Hanksova govora ubrzo su obišle internet.

Zanimljivo je da je Hanks poznat po ulozi vojnika iz Drugog svjetskog rata s PTSP-om u filmu "Spašavanje vojnika Ryana", čije su se ruke vidno tresle zbog golemog stresa koji je pretrpio.

image

Tom Hanks u "Spašavanju vojnika Ryana"

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

U jednom trenutku, Hanksov lik, kapetan Miller, govori naredniku Horvathu da drhtanje "dođe i nestane". Horvath mu na to odgovara: "Možda ćete si morati pronaći novi posao. Čini se da vam ovaj više ne odgovara."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:23