SIMPATIČNA REAKCIJA

Širi se urnebesni video: Princ William oduševio odgovorom malenom dječaku koji nije imao pojma tko je on

Princ je upitao dječaka zna li tko je on, a dječak je nagađao pa rekao: ‘Hm... vlada?‘

Princ William i Kate Middleton

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Princ William našalio se s mladim obožavateljem koji ga je čekao vidjeti, a cijeli je video završio na društvenim mrežama i oduševio obožavatelje, prenosi Mirror. Princ se šetao po Windsoru i pozdravljao publiku nedugo nakon krunidbe kralja, a kada je došao do malog dječaka koji ga je iščekivao - on ga nije prepoznao.

"Kad ćemo vidjeti princa Williama?", upitao je dječak princa. "Ne znamo gdje je on. Jesi li ga već vidio?", odgovorio je William i namignuo dječakovoj majci. Zatim ga je princ upitao zna li tko je on, a dječak je nagađao pa rekao: "Hm...vlada?"

@justme_daisy__ William and Catherine’s combos with little kids are always hilarious. I love how they just goes with whatever they tell them and laugh with them about whatever they say? ?: I’m not the government! #uk #princesscatherine #PrinceWilliam #Fatherhood #dukeofcornwall ♬ original sound - Just me Daisy

Snimka je podijeljena na TikToku, a korisnici platforme su oduševljeni Williamovom reakcijom i samom situacijom. "Obožavam! On je tako divan čovjek", "Ovo je najslađa stvar koju sam ikad vidjela. Prirodan, karizmatičan tip", neki su od komentara.

"William voli normalan život. Da, on je prijestolonasljednik i ima sve te dvorce, umjetnost i sve ostalo, ali na neki način, on je najsretniji kod kuće sa ženom i djecom, gdje radi stvari kao i druge obitelji, vožnja biciklom, plivanje i takve stvari...", kazao je kraljevski stručnjak Robert Hardman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:05