ZGODNI SIMON

Sjećate li ga se? Za njim su 2000. ludjele i Hrvatice, a danas je brižni tata 10-mjesečnoj kćerkici

Nekadašnji član popularnog boy benda danas uživa u 10-mjesečnoj kćerkici koju je dobio sa suprugom Ayshen

Simon Webbe i Ayshen Kemal

 James Shaw/avalon/profimedia

Bila je to godina 2000. kada su se četvorica mladih muškaraca Simon Webbe, Duncan James, Antony Costa i Lee Ryan svijetu predstavili kao britanski boy bend Blue. Njihov prvi singl 'All Rise' postigao je veliki uspjeh, a dečki su uskoro osvojili srca brojnih tinejdžerica, ali i starijih dama.

image

Boy band Blue (Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan, Simon Webbe)

Mike Gray/Avalon/Profimedia

Dečki su objavili četiri albuma do 2004. godine, da bi se 2005. pod teretom slave raspali.

No unatoč raspadu benda, njihovi hitovi "All Rise", "Too Close", "Sorry Seems to be the Hardest Word", "U Make Me Wanna", "One Love", "Bubblin'" i drugi i dalje se rado slušaju.

Nakon što se Blue raspao, Lee Ryan se okušao u solo glazbenoj karijeri, da bi se 2007. okrenuo glumi. Trenutno je u vezi s Verity Paris i imaju dijete. Antony Costa okušao se u reality showovima, a 2006. natjecao se na Eurosongu. Ima dvije kćeri sa svojom dugogodišnjom partnericom Rosannom Jasmin.

Duncan James bio je glavni 'slamatelj srca' dok je Blue postojao, a kasnije je otkrio da je biseksualan te je čak kasnije kolegi Simonu priznao da je gay. Nastupio je u nekoliko mjuzikla, a trenutno radi u jednom kabaretu.

Simon Webbe se zadnji priključio grupi Blue, a bio je Leeov prijatelj kojemu je ovaj 'spasio život' dovevši ga u bend i ponudivši mu sobu u vlastitom stanu. Nakon raspada benda okušao se u solo karijeri te je izdao nekoliko albuma. Prošle je godine postao tata kada su on i supruga Ayshen Kemal dobili kćer Cyan.

image

Simon Webbe i Ayshen Kemal

James Shaw/avalon/profimedia

45-godišnji Simon danas vodi miran obiteljski život, a nedavno su se pojavili na crvenom tepihu zbog premijere animiranog filma "Turning Red". Njegov bivši kolega iz benda, Anthony Costa (40) također se pojavio na crvenom tepihu sa svojom partnericom Rosannom Jasmin i njihovim kćerima Savannah i Palomom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:13