SPORNI KOMENTARI

Sjećate li se kultne ‘Roseanne‘? Zvijezda serije napala kolegicu: ‘Zabila mi je nož u leđa‘

70-godišnja glumica otpuštena je 2018. s ponovnog pokretanja kultne serije nakon ispada na Twitteru

Roseanne Barr

 Casey-werner Co.-wind Dancer Prod. - Album/Album/Profimedia/Casey-werner Co.-wind Dancer Prod. - Album/album/profimedia

Roseanne Barr, zvijezda kultne ABC-jeve serije ‘Roseanne‘ koja se vrtila i na domaćoj televiziji, otkrila je da joj je njezina televizijska kći ‘zabila nož u leđa‘.

70-godišnja glumica otpuštena je 2018. s ponovnog pokretanja kultne serije nakon što je na Twitteru objavila lažne navode da je Chelsea Clinton udana za nećaka Georgea Sorosa te ponovila lažne glasine da je milijarder simpatizer nacizma te da je imao rasistički komentar o savjetnici bivšeg predsjednika Baracka Obame, Valerie Jarrett.

U nedavnom intervjuu koji je dala za ‘The Megyn Kelly Show‘, Barr je otkrivila svoju bivšu kolegicu Saru Gilbert (48) kao pokretačicu napada na nju.

Gilbert je nakon njezine objave na Twitteru komentirala sljedeće: "Roseannini nedavni komentari o Valerie Jarrett, i puno više od toga, gnjusni su i ne odražavaju uvjerenja naše glumačke postave i ekipe ili bilo koga tko je povezan s našom serijom. U najmanju ruku sam razočarana njezinim postupcima."

image

Glumačka postava serije ‘Roseanne‘: Michael Fishman, Sara Gilbert, Roseanne BArr, Laurie Metcalfe, John Goodman i Sarah Chalke

Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

Gilbert je nastavila glumiti u ‘Connersima‘, spinoffu kultne ‘Roseanne‘ koji se realizirao nakon Barrina otkaza. U seriji glumi i John Goodman, koji je glumio njezina supruga, a ABC je upravo najavio 6. sezonu. Serija je odlučila Roseannin lik ubiti.

Gilbert je također bila suvoditeljica emisije ‘The Talk‘, a Barr smatra kako je koristila tu emisiju kako bi nastavila svoje napade na nju.

"Nije bilo dovoljno što mi je zabila nož u leđa i učinila ono što je učinila", rekla je Roseanne i dodala: "Već je i svaki dan odrađivala svoj talk show i u njemu govorila o tome koliko je bila šokirana mojim rasizmom povrh svega", ispričala je Barr i priznala da ju je to potaknulo da nazove Gilbert.

"Rekla sam joj - bolje ti je da začepiš gubicu i prestaneš pričati o meni. Kažem ti, bolje ti je da začepiš svoja prljava usta. I začepila je", ispričala je.

Podsjetimo, Roseanne Bar, inače fanatična republikanka i ljubiteljica Donalda Trumpa, u napadu ludila je napisala da je Obamina savjetnica Valerie Jarrett produkt Muslimanskog bratstva i Planeta majmuna. Naravno, svi su bili zgroženi njezinim rasističkim ispadom, a ubrzo je reagirao ABC jedinim mogućim potezom - otkazivanjem serije!

Posrnula komičarka, vidjevši kakvu je glupost napravila, ekspresno se svima ispričala i obećala da se ‘skida‘ s Twittera. I ispunila je obećanje, stvarno se isključila, ali samo na sat-dva. Potom se ponovno ‘zakačila‘ na popularnu društvenu mrežu i ostavila niz histeričnih poruka u kojima se opravdavala i ispričavala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:53