ROĐENDANSKA FOTKA

Sjećate li se ‘Marisol‘? Nekadašnja djevojka s ožiljkom na licu proslavila je okrugli rođendan i danas izgleda ovako

‘Sretna sam s toliko blagoslova i ljubavi‘, napisala je u objavi na Instagramu glumica Erika Buenfil

Marisol

 Screenshot YouTube

Glumica Erika Buenfil koja se proslavila igrajući naslovnu ulogu meksičke telenovele "Marisol" napunila je 60 godina. Na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju kako drži kolač u kojem gori svjećica.

"Navršila sam 60. Sretna sam s toliko blagoslova i ljubavi. Hvala, hvala, hvala", napisala je glumica koju mnogi pamte kao djevojku s ožiljkom na licu. Mnogi joj ne bi dali toliko godina jer televizijska zvijezda izgleda mlađe, tome sigurno doprinosi i rođendanski look - glamurozna šminka i frizura.

Pratitelji joj pišu da bi htjeli izgledati kao ona u tim godina, hvale njezin izgled i čestitaju joj rođendan u komentarima. Glumica se ozbiljno bavi društvenim mrežama, na Instagramu ima 5,1 milijun pratitelja, a snima i tik tokove. Na jednoj se fotografiji u objavi nalazi i njezin sin Nicolas de Jesus Buenfil.

Buenfil je, kako prenose mediji, sina dobila s Ernestom Zedillom Jr., sinom bivšeg meksičkog predsjednika, koji ju je napustio jer tada nije htio imati dijete pa je sama odgajala Nicolasa. "Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula prije 11 godina, tako da nisam imala ni njezinu pomoć oko sina", kazala je glumica.

Danas osmijeh ne skida s lica, barem ne dok objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama. Buenfil voli objavljivati sina na društvenim mrežama, a i on čini isto pa je tako na svom Instagram profilu podijelio kako je s majkom izašao na koncert i u klub.

"Sinoć je bio moj red da izvedem mamu", napisao je u objavi, a ona mu je u komentar napisala da ga voli.

Čini se da glumica ima ispunjen život ljubavlju pa je možda i to razlog njezina mladolika izgleda i sjaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:04