ŠARMANTNI SRBIN

Sjećate li se Nemeša iz BB-a? Oženjen je, ima kćer i bavi se pjevanjem, a upravo je snimio i pjesmu o Istri, poslušajte!

Iako u Hrvatskoj o njemu dugo nismo ništa čuli, mnogi ga pamte po regionalnom Big Brotheru 2011.

Nikola Nemešević

 Niksa Stipanicev/Cropix

Ako ste na društvenim mrežama ili glazbenim platformama naišli na Bobana Džunglicu, ime vam možda nije bilo poznato, ali lik je svakako trebao biti. Boban je alterego Nikole Nemeševića Nemeša o kojem smo prije 12 godina jako puno slušali i još ga više gledali na televiziji kao natjecatelja u regionalnom Big Brotheru 2011. godine, pa i kasnije zbog ljubavnih zavrzlama s tadašnjom pobjednicom realityja Marijanom Čvrljak, piše lifebuzz.hr.

Ta ljubav nije opstala (a Marijana se već više od godinu dana smatra tragično nestalom), no ona prema hrvatskome moru jest! Naime, Nemeš je upravo izdao pjesmu “Samo amore” u kojoj je opjevao Istru i izjavio joj ljubav na najljepši način. Iako u Hrvatskoj o njemu dugo nismo ništa čuli, Nemeš iza sebe ima jedan pop-rock album te kratku karijeru opernog pjevača i radijskog voditelja, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Polovinom lipnja kreće prženje na asfaltu u Beogradu, poslovi već polako jenjavaju (u ovom našem multimedijskom svijetu), i ja osjetim u trenutku veliku potrebu otići u Istru da liječim mozak i dušu. Napišem tekst za pola sata, i cijela pjesma nastane za par dana. Želim reći, nije bilo planirano, nego je vrlo sirovo i spontano izašlo iz mene - kazao je Nemeš.

Koliko je teško i frustrirajuće raditi glazbu i mijenjati tok vlastitog života i karijere pod utegom prošlosti koju je obilježilo sudjelovanje u reality showu kojeg je i danas teško zaboraviti?

- Bilo je teško, više nije. Svi ti zidovi i prepreke koji su mi bili postavljeni zbog etiketiranja “rijaliti igrač” su napravili od mene tenk. Ni na jedan trenutak nisam pomislio na opciju da se neću baviti glazbom i to samo pod mojim uvjetima i bez kompromisa po pitanju žanra ili kvalitete.

image

Nikola Nemešević

Instagram/boban Džunglica/

I znao sam da će mi trebati vremena da dođem do toga, ali evo me. Ranije nisam imao love ni za spot. Sad imam svoju produkcijsku kuću, glazbeni i video studio i malu mašineriju ljudi oko sebe, i konačno sam došao do dovoljno slobodnog vremena za moju mjuzu. E sad se igramo.

Nemeš je oženjen i ima kćer koje skriva od očiju javnosti.

- Opće je poznato da se ne bojim ničega osim nekih buba. I paukova. Žena ne voli sa mnom izlaziti ni po kafanama, a kamoli po novinama. A kćerka ako bude povukla na mene, i željela publicitet, neka ga sama zaradi jednog dana. A možda ispadne i pametna na majku.

Što bi Nemeš danas rekao 23-godišnjem Nemešu, koji tek razmišlja hoće li ući BB reality ili ne?

- Ne znam koliko su hipotetičke priče svrsishodne, ali hajde da u svrhu neke introspekcije kažem ponešto. Ne bih mu rekao ništa. Sklonio bih se sa strane i pustio ga da opet ide glavom kroz zid, i da se vodi srcem za sve što u tom trenutku smatra ispravnim. Platio sam ja za svoje grijehe iz rane mladosti debelo, i ne bih mijenjao ništa što se događalo, zato što je sve to dovelo do toga da ja danas (već godinama) budem prezadovoljan mestom na kome se sada nalazim, prvenstveno privatno, a onda i poslovno - zaključio je šarmantni Beograđanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 18:44