NIKOLA SE POVUKAO

Sjećate li se Nemeša iz Big Brothera? Promijenio je ime i poručuje: ‘Nemojte ući u tu kuću!‘

Nikola Nemešević bavi se glazbom, iskustvo roditeljstva ga je promjenilo, a ljudi ga i dalje prepoznaju po ‘Big Brotheru‘

Nikola Nemešević

 Instagram/boban Džunglica/

Nikola Nemešević Nemeš postao je poznat hrvatskoj javnosti 2011. godine kada je sudjelovao u Big Brotheru u kojem je pred kamerama pokazao svoju ljubav s Marijanom Seiferet koja je izvan kuće imala muža. Marijana je te godine pobijedila u showu, a potom su ona i Nemeš izrekli sudbonosno „da”, ali njihov brak trajao je do 2017.

Nemeš se istaknuo i po bavljenju glazbom čime se i danas bavi, a novost je da je odlučio promijeniti svoje umjetničko ime. Nedavno je objavio novu pjesmu „Samo amore” na kojoj se potpisao kako Boban Džunglica.

„Boban Džunglica je nastao 2015. godine dok sam prolazio kroz Žminj. Za cijelu priču bi nam bilo potrebno bar 15 stranica teksta”, rekao je glazbenik u intervjuu za Večernji list, ali otkrio po čemu se Boban i Nemeš razlikuju.

„Boban se svima daje u potpunosti, voli sve vrijeme biti u akciji i zna da nema nikakvih prepreka u životu. Nikola se povukao”, rekao je Nemeš koji je jedno vrijeme radio u operi.

„Dosadila mi je. Nikada se nisam dovoljno posvetio operi i na vrijeme sam shvatio da ona i ja nismo jedno za drugo. I razišli smo se prijateljski”, kaže.

image

Nikola Nemešević

Jovan Damnjanović/

Iako je popularnost stekao u showu „Big Brother” rekao je da više ne bi nikada ušao u BB kuću.

„Nemoj ući u Big Brother”, rekao je Nemeš da je to najbitnija lekcija. O tome bi li nešto promjenio u životu, odgovorio je kako ne bi.

„Sve je bilo točno kako je i moralo. To znam sada.”

Nemeš je otac jedne djevojčice, a ističe kako ga je to iskustvo promijenilo nabolje.

„Ponekad prčka po klaviru i pjeva, ali ne pada mi na pamet forsirati je. Doduše, naravno da navijam za klavir.”

Podsjećamo, iako se Nemeš rastao s ljubavi iz BB kuće Marijanom još 2017., iznimno ga je šokirala vijest u svibnju prošle godine da je Marijana nestala. Njezina obitelj i prijatelji još ne znaju što se s njom dogodilo.

„Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj”, rekao je Nemeš tada za Telegraf.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:22