DAWSON‘S CREEK

Sjećate li se ove nekad popularne serije? Katie Holmes progovorila o ponovnom okupljanju ekipe

- Definitivno smo razgovarali o tome tijekom godina, rekla je glumica koja je u seriji utjelovila Joey Potter

Dawson‘s creek - James Van Der Beek i Katie Holmes

 Photo12 Via Afp

Glumica Katie Holmes (43) otkrila je da se protivi ‘oživljavanju‘ nekad vrlo popularne serije ‘Dawson‘s Creek‘. Razloga je mnoštvo, a među njima je definitivno i novo razdoblje u kojem prevladava komunikacija putem društvenih mreža. Neki njezini kolege se pak nadaju da će serija ponovno oživjeti.

- Definitivno smo razgovarali o tome tijekom godina, ali osjećam se kao da je ta serija bila ogledalo tog razdoblja naših života, rekla je Holmes za Screen Rant.

Serija, koja se emitirala od 1998. do 2003., a koju je kreirao Kevin Williamson, pratila je živote wannabe redatelja Dawsona Leeryja (James Van Der Beek), njegove najbolje prijateljice Joey Potter (Holmes), koja je u njega zaljubljena od djetinjstva, bliskog prijatelja Paceyja Wittera (Joshua Jackson) i nove djevojke iz susjedstva Jen Lindley (Michelle Williams). U središtu radnje bilo je njihovo odrastanje te usponi i padovi tijekom srednje škole.

Holmes, koja je glumila u seriji tijekom svih šest sezona, objasnila je da je zahvalna na iskustvu, ali ne vidi kako bi se ista čarolija ikada više mogla nadmašiti.

- Mislim da je super što su nostalgični za tim vremenom, i ja sam, ali uvijek se zapitam želimo li se vidjeti u toj dobi ponovo. Svi smo odlučili da zapravo ne želimo, našalila se sa svojim kolegama Williamsom (41), Van Der Beekom (45) i Jacksonom (44).

image

Dawson‘s creek

Photo12 Via Afp

I prije je bila protiv

Ovo nije prvi put da Holmes govori protiv potencijalnog oživljavanja legendarne serije. Glumica je rekla za Today Show 2016. da isprobavanje TV serija poput ‘Dawson‘s Creeka‘ u 2022. ne bi imalo isti šarm kao prije novog tisućljeća.

- Bilo je to prije nego što je Internet stvarno preuzeo. Bilo je to prije iPhonea, bilo je to prije ove vrste novog oblika komunikacije i imalo je određeni osjećaj koji je bio iz 90-ih. Ne mislim da biste u današnjem svijetu mogli postići isti takav osjećaj, objasnila je.

Tvrdnje podupire Jackson, koji se našalio za The Guardian u rujnu 2021. da nitko ne mora čuti Paceyja kako gunđa kad ustane sa stolca, objašnjavajući da je manje privlačno za glumce da se vrate kad su likovi koje su nekoć glumili bili tinejdžeri.

Međutim, ne slažu se svi glumci oko ostavljanja Creeka iza sebe. Mary-Margaret Humes, koja je glumila Dawsonovu mamu Gail Leery, rekla je za People u ožujku 2021. da je jednom napisala 190 stranica ideje za prijelaz na reboot za tinejdžersku dramsku seriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:38