JE LI PRETJERALA?

Sjećate li se slavne ‘Otimačice‘? Najnovije fotografije šokirale obožavatelje: ‘Čemu to? ne mogu te prepoznati‘

Posljednjih godina Spanić je u latinoameričkim medijima česta tema zbog botoksa i estetskih zahvata na licu

Gabriela Spanic

 Desi/Backgrid Usa/Profimedia/Desi/backgrid Usa/profimedia

Gabriela Spanic, venezuelanska glumica hrvatskih korijena koja se proslavila ulogama u meksičkim sapunicama, ponovno se našla na meti kritika zbog svoje ljubavi prema estetskim zahvatima.

Iako svoju ljubav prema botoxu i zahvatima ne krije i često o tome priča, obožavatelji su primijetili da njihova omiljena glumica izgleda posve drugačije i boje se da je ovaj put zaista pretjerala.

‘Ovo je previše. Čemu tolike operacije? Prije si bila ljepša. Ne mogu te prepoznati‘, kaže jedan razočarani komentator, dok su drugi ipak bili malo nježniji i kazali kako Gabriela izleda sjajno što god napravila.

Inače, karijera Gabrijele Spanic počela je početkom 1990-ih, a 1998. godine, glumeći ulogu pozitivke i negativke, blizanki Pauline Martinez i Paola Montaner de Bracho u jednoj od najpoznatijih telenovela svih vremena, ‘Otimačica‘, očarala je globalnu publiku. U Hrvatskoj, domovini svojeg oca, koju je 2000. godine posjetila u organizaciji časopisa Gloria izazvala je neviđenu histeriju obožavatelja.

- Boraviti u Hrvatskoj bilo je čarobno iskustvo. Nisam mogla vjerovati kolika je gužva vladala na ulici zbog mene, plašila sam se da se netko ne ozlijedi - prisjetila se nekoliko godina kasnije u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Posljednjih godina Spanic je u latinoameričkim medijima česta tema zbog botoksa i estetskih zahvata na licu, koje je napravila (ili se pretpostavlja da ih je napravila) pa je ponekad djelovala neprepoznatljivo. Istovremeno napisano je i mnogo hvalospjeva njezinoj fantastičnoj formi i vrućim fotografijama u kupaćim kostimima, donjem rublju, pa i potpuno gola - koje često objavljuje na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:44