I DALJE NEODOLJIV

Sjećate li se zvijezde ‘Zakona i reda‘? Ima 60 i skinuo se kao od majke rođen; obožavateljice: ‘Ništa drugo nas ne zanima‘

Vrhunac slave doživio je tijekom 90-ih i 2000-ih, a sada se vraća u novoj romantičnoj komediji koja stiže na Netflix

Benjamin Bratt u golišavoj sceni svoje nove romantične komedije

 Screenshot YouTube

Objavljen je prvi službeni trailer za novu romantičnu komediju ‘Mother of the Bride‘, a u njemu 60-godišnja zvijezda ‘Zakona i reda‘ Benjamin Bratt glumi mladoženjinog oca i srednjoškolskog dečka mladenkine majke, koju utjelovljuje Brooke Shields.

U jednom trenutku 60-godišnji glumac osvane kao od majke rođen pred svojom budućom snahom, a mnogi su obožavatelji primijetili da Bratt izgleda tako dobro da bi mu dali puno manje godina nego što stvarno ima.

Brooke glumi Lanu, ženu koja putuje u kraljevstvo jugoistočne Azije kada joj kći objavi da će se za mjesec dana udati za svog dečka kojeg glumi Sean Teale.

image

Brooke Shields

Screenshot YouTube

Drama oko ishitrenog vjenčanja dodatno se zakomplicira kada Lana otkrije da je njezin budući zet potomak čovjeka koji joj je slomio srce prije nekoliko desetljeća (Bratt).

Čini se da je Chad Michael Murray (42) romantični suparnik koji se također bori za Laninu naklonost.

U filmu još glume i Rachael Harris, Michael McDonald, Wilson Cruz, Tasneem Roc i Dalip Sondhi. Sniman je na Tajlandu punih šest tjedana, a trebao bi stići na Netflix 9. svibnja.

Podsjetimo, Benjamin je vrhunac slave doživio tijekom 90-ih i 2000-ih, a najzapaženije uloge bile su mu u filmovima "Cura na zadatku", "Okovani čašću", "Žena mačka", "Demolition Man", "Clear and Present Danger" i "The River Wild". Za ulogu detektiva Reynalda Curtisa u popularnoj seriji ‘Zakon i red‘ 1999. nominiran je za nagradu Primetime Emmy za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji.

Mnogi ga pamte i po tome što je 1998. počeo izlaziti s holivudskom zvijezdom Julijom Roberts, a zajedno su se pojavili na dodjeli Oscara 2001., na kojoj je ona osvojila kipić za najbolju glumicu. Samo četiri mjeseca kasnije objavili su da više nisu zajedno. Bratt je od 2002. u braku s glumicom Talisom Soto, a imaju dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 10:34