NEĆETE IH PREPOZNATI

Sjećate se zavodnika Codyja i mladog Hobieja? Ekipa iz Baywatcha proslavila s Hasselhoffom njegov 70. rođendan

Glumac i pjevač koji je još uvijek u jako dobroj formi i vrlo fit, gasio je svjećice na trokatnoj torti u društvu klauna na štulama

David Hasselhoff proslavio je 70. rođendan

 Instagram

Mitch Buchannon, lik koji je kombinacija svih najhrabrijih i najsposobnijih pripadnika spasilačkih službi na svim plažama svijeta i najboljih šefova istih, nikad neće ostarjeti, no David Hasselhoff koji je utjelovio Mitcha u seriji i filmovima franšize "Baywatch", "Spasilačka služba", ušao je u ozbiljne godine. Glumac i pjevač, otkrilo se preko objava na društvenim mrežama, ovog je vikenda proslavio svoj 70. rođendan. Ulazak u osmo desetljeće života s njim su obilježili i neki prijatelji i kolege iz "Spasilačke službe", ljudi s kojima je proveo mnoge godine na snimanjima.

Prema objavama može se zaključiti da je ekipa slavila u restoranu i baru u šminkerskom gradiću Calabasasu kod Los Angelesa. Bilo je pjesme, torte i klaunova na štulama. Slavljenik je gasio svijeće na trokatnoj bijeloj torti.

Glumica Kelly Packard, koja je u "Spasilačkoj službi" glumila April Giminski, a posljednjih godina nema je baš ni na malim ni na velikim ekranima, bila je jedna od uzvanica na proslavi koje su na društvenim mrežama objavile fotografije i filmiće sa slavlja.

- Sretan rođendan frajeru, mitu, legendi! - napisala je uz fotografije na Instagramu Packard - Jedan od mojih junaka slavi 70. danas. Nikad nećete sresti darežljivijeg, nježnijeg, boljeg, talentiranog muškarca. Sretna sam što mogu slaviti s tobom!

Glumica je također rekla da je uvijek lijepo sresti ekipu i prijatelje iz serije.

David Chokachi koji je u seriji glumio zavodnika Codyja, preplanuo kao u najboljim danima kada je bio na listama najseksi muškaraca na svijetu, napisao je kako je sjajno slaviti rođendan s Hasselhoffom.

- On je nevjerojatno ljudsko biće s mnogo ljubavi za cijeli svijet. Toliko sam avantura prošao s tim frajerom! Obožavam ga - rekao je Chokachi.

Među gostima je bio i Jeremy Jackson, danas 41-godišnjak. Jackson je od 1991. do 1999. godine, glumio Mitcheva sina, Hobieja i rekorder je po duljini staža u seriji, odmah iza Hasselhoffa. S obzirom na to da ima gustu bradu i čupu od kose, glumca koji se danas manje bavi glumom a više fitnessom nemoguće je prepoznati. Jackson je sa svojim "televizijskim ocem" Hasselhoffom bio na nekoliko njegovih pjevačkih turneja i snimio nekoliko pjesama. Čini se da se smirio nakon dosta burnih godina u kojima je bilo svega - od rehabilitacije zbog zlouporabe steroida do skandala s privatnim snimkama seksa koje su procurile u javnost, pa sve do tučnjava i zatvora zbog napada nožem.

Među poznatim gostima iz ekipe "Spasilačke službe" bio je i Parker Stevenson (70) koji je glumio Craiga Pomeroya, odvjetnika i spasitelja koji se odriče pravne karijere da bi trajno radio s ekipom na plaži. Stevenson je, uz slavljenika Hasselhoffa, jedan od rijetkih članova ekipe te serije koja je obilježila cijelo jedno televizijsko razdoblje, koji je imao poprilično uspješnu glumačku karijeru i nakon njezina kraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:37