'TIJELO GA POMALO NAPUŠTA'

'SJENA JE ČOVJEKA KAKAV JE BIO NEKAD' Osnivač Playboya proživljava zadnje dane života?

 Twitter
Hugh Hefner toliko je očajan u pokušaju da istinu o svom teškom zdravstvenom stanju sakrije od javnosti da inzistira na tome da svatko tko ga posjeti u vili potpiše dokument prema kojem se zabranjuje iznošenje bilo kakvih detalja o njemu, piše Radar Online.

Osnivač Playboya od svibnja se nije pojavio u javnosti, a navodno je spao na sa smo 40 kilograma. Većina njegovih prijatelja boji se da neće još dugo živjeti.

- Hef je samo sjena čovjeka kakav je bio nekada. Njegovo tijelo već se pomalo gasi, a više ne može ni hodati. Boravi u invalidskim kolicima, a moraju ga i nositi - govori izvor dobro upućen u situaciju.

No Hugh se putem društvenih mreža nedavno osvrnuo na medijske glasine i našalio na svoj račun.

- Volio bih da su me mediji ranije obavijestili da sam bolestan. Otkazao bih planove za vikend - poručio je u svom stilu.

Hugh je u travnju ove godine proslavio 90. rođendan, a prije četiri godine oženio se sa 60 godina mlađom Crystal Harris. U travnju je za 100 milijuna dolara prodao Playboy vilu Darenu Metropoulosu koji mu je dopustio da do kraja svog života živi u vili.

No kako piše Radar Online, Hugh sada boravi uglavnom u svojoj sobi koju rijetko napušta. Prije dva tjedna u Playboyevu vili stigla je i policija zbog dojave daje Hugh preminuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:32