SVE ZBOG GRUDI?

Skandal na snimanju ‘Ambasadorove kćeri‘: glavna glumica iznenada otišla iz serije!

‘Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svojom dragom Nare, ženom koju sam snažno osjećala dok sam bila u njenom tijelu‘
Neslihan Atagül
 Cdp/The Match Factory/Afp/Profimedia

Prava drama odvijala se proteklih dana na snimanju turske serije "Ambasadorova kći" koju hrvatski gledatelji svake večeri prate na programu Nove TV. Naime, glavna glumica Neslihan Atagül (28), tumači lik Nare, sasvim je iznenada napustila seriju, pa su producenti u zadnji tren odlučili kako joj neće tražiti zamjenu, već će u seriju dovesti novi ženski glavni lik, piše Slobodna Dalmacija.

Međutim, pitanje je, kako će se ovo odraziti na seriju, kojoj je gledanost u Turskoj u posljednje vrijeme drastično pala. Glumica, navodno, već neko vrijeme ima zdravstvenih problema, turski mediji pišu da je riječ o problemu sa crijevima. Kad se na snimanju "Ambasadorove kćeri" onesvijestila uzela je predah od deset dana, a iako je cijela ekipa odlučila da će se vratiti na set, ona je odlučila da je njezin angažman gotov što je objavila i na Instagramu čime je rastužila fanove serije i svoje obožavatelje.

- Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svojom dragom Nare, ženom koju sam snažno osjećala dok sam bila u njenom tijelu. Htjela sam da bude drugačije, ali moje tijelo jednostavno više nije uspjelo izdržati i sada mi treba odmor. Pozdravljam cijelu ekipu serije, hvala mojim prijateljima i obožavateljima, uvijek mi pružate ogromnu podršku. Nadam se da ćemo se uskoro gledati u nekom novom projektu, napisala je Neslihan.

Prije početka snimanja šuškalo se da je produkcija tražila od nje da poveća grudi kako bi bila još atraktivnija. Osim toga pisalo se i da je u svađi s glavnim muškim likom Sandžarom, kojega glumi Engin Akyürek (39), no ti se sukobi, ako ih je bilo, nisu vidjeli i svi su hvalili njihovu kemiju na malim ekranima.

Neslihan potječe iz siromašne obitelji, otac joj je Čerkez, radio je kao vozač, dok je majka domaćica bjeloruskog podrijetla. Još od samog djetinjstva znala je da želi biti glumica, pa je tako s 13. godina sama okrenula broj jedne agencije i krenula na satove glume. Kasnije je studirala na kazališnom odsjeku Sveučilišta Yeditepe, a prvi je film snimila 2006. da bi ubrzo postala zvijezda televizijskih serija. Prije pet godina udala se za dugogodišnjeg dečka, glumca Kadira Doğulua (38) kojeg je upoznala na snimanju serije "Pitanje časti", koju smo također gledali na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:10