'TEŠKI TRENUCI'

SKANDAL UOČI KRALJEVSKOG VJENČANJA Otac Meghan Markle odustao od dolaska: 'Ne želi je sramotiti zbog prodaje fotografije za 84.000 eura'

 
Meghan Markle i princ Harry
 Andrew Milligan/Pool / REUTERS

Kensingtonska palača je u ponedjeljak navečer priopćila da Meghan Markle prolazi "teške trenutke" nakon medijskih informacija da njezin otac neće biti na njezinu vjenčanju s princem Harryjem u subotu.

Po pisanju portala o slavnima TMZ-a, Thomas Markle neće u subotu dovesti kćer do oltara u dvorcu Windsoru, zapadno od Londona, kao što je bilo predviđeno, kako je ne bi doveo u neugodnu situaciju nakon medijskih izvješća da je u dogovoru s paparazzima snimio fotografije i prodao ih medijima za 84.000 eura.

U priopćenju se dodaje da je Thomas Markle ovih dana doživio i srčani zastoj.

"Ovo je duboko osobni trenutak za gospođicu Markle uoči vjenčanja", rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače, službene rezidencije princa Harryja, u kratkom priopćenju.

"Ona i princ Harry mole još jednom za razumijevanje i poštovanje u ovom teškom trenutku za gospođicu Markle", dodao je.

Palača na upit nije htjela pojasniti smisao ovih izjava i reći hoće li Thomas Markle doći na vjenčanje u subotu.

Na snimkama koje su, po pisanju tabloida Daily Mirrora, prodane medijima diljem svijeta, vidi se sedamdesetogodišnji Thomas Markle dok mu uzimaju mjeru za odijelo i dok na računalu gleda fotografije budućeg kraljevskog para.

Iz okružja Marklea, kako prenosi tabloid, doznaje se da je otac bivše američke glumice popustio pred zahtjevima i pritiscima paparazzija koji su mu neprestano bili za petama i sad se osjeća "prevareno" i "glupo".

TMZ navodi da je razgovarao s Markleom i da mu je ovaj rekao kako je na fotografiranje pristao ne bi li popravio svoj ugled jer je na ranijim fotografijama snimljen dok kupuje pivo i izgledao je raščupan.

Kensingtonska palača je i prije zamolila fotografe da poštuju privatnost Thomasa Marklea.

Meghan Markle's father thomas markle drops off flowers at her Meghan's mother Doria ragland home days before the wedding.
10 May 2018, Image: 371247778, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Thomas Markle

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:30