ODMOR U ITALIJI

Skandali i policijska upozorenja neće je zaustaviti: Golišava Bianca grudi prekrila prozirnom trakom i zgrozila Talijane

Unatoč negativnim reakcijama, Bianca ide dalje i ostavlja sve bez teksta svojim odjevnim kombinacijama

Kontroverzna Bianca Censori

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nova supruga Kanyea Westa, Bianca Censori, viđena je u još jednom otkrivajućem kompletu dok su njih dvoje išli u šoping u Firenci usred svog skandaloznog boravka u Italiji.

image

Bianca i Kanye

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Promiskuitetnu 28-godišnjakinju i 46-godišnjeg repera talijanski su dužnosnici osudili zbog njihovog nedavnog nepristojnog ponašanja tijekom vožnje brodom venecijanskim kanalom, a i prijatelji mlade Censori također su izrazili svoju zabrinutost zbog nje. Unatoč negativnim reakcijama, Bianca ide dalje, pa je tako ovog puta pokazala bujno poprsje u golišavom topu bez naramenica.

Uz top koji je otkrio puno, odjenula je i crne kratke hlačice, kao i prozirne cipele s otvorenom petom i potpeticom.

image

Bianca i Kanye

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavni dobitnik Grammyja viđen je u potpuno crnom izdanju koje se sastojalo od crne majice kratkih rukava i crnih hlača. Dodatno je nosio crnu kapuljaču koja mu je prekrivala veći dio lica, a tijekom šopinga je nosio crnu torbu preko ramena.

Tog dana također je odlučio ne obuti cipele, pa je gradom šetao u paru crnih čarapa.

image

Bianca i Kanye

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Podsjetimo, par je izazvao kontroverzu prošlog ponedjeljka kada su njih dvoje uočeni kako izmijenjuju nježnosti u brodici u Veneciji, dok je West otkrivao svoju golu stražnjicu turistima koji su buljili u njih. Dodatno, optuženi su i da su prakticirali oralni seks u javnosti s obzirom na to da je Censori viđena kako se nalaktila na njegova koljena, a on je joj je rukama držao glavu.

Isto tako, brojni su komentatori na internetu uvjereni da West "upravlja" izgledom 28-godišnje Biance te ga kritiziraju da od nje želi stvoriti "drugu verziju Kim Kardashian", reperove bivše supruge. Dodatno, Biancini prijatelji tvrde da nisu u mogućnosti kontaktirati kontroverznu zaposlenicu Yeezyja oko koje je glazbenik navodno "stavio blokade".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:24